Υποχρεωτικός εμβολιασμός για όλους ΤΩΡΑ!!!

Ημερομηνία:

Διαφήμιση

* Γράφει ο Αντρέας Παναγόπουλος

Τέρμα τα ψέματα. Βουτάμε στην άβυσσο έχοντας σπάσει το φράγμα των 16.000 νεκρών μέσα σε ένα χρόνο. Ξεπεράσαμε κατά 3.000 όλους τους νεκρούς του ελληνοϊταλικού πολέμου του 1940-41 και εμείς εξαγγέλλουμε δύο ράπιντ-τεστ για όλους τους ανεμβολίαστους και μάσκες στα γήπεδα. Αστειότητες!

Οπως αστειότητες ήταν όλα τα μέτρα, όλα τα σχέδια και όλες οι “νικηφόρες” εκστρατείες από τον Μάιο του 2020 και μετά. Θανατηφόρες αστειότητες.

Ως εδώ όμως! 16.000 οικογένειες θρηνούν τους ανθρώπους τους καθώς δεν έχουν γεμίσει μόνο οι ΜΕΘ αλλά σε λίγο θα γεμίσουν και τα νεκροταφεία όλης της χώρας.

Να μιλήσουμε με αριθμούς και όχι με τα “μούφα νούμερα μας αμολάει η κυβέρνηση;

Το ΕΣΥ διαθέτει 524 στελεχωμένες κλίνες ΜΕΘ όλων των ειδών (πνευμονολογικες/καρδιολογικες, χειρουργικές κλπ). Από αυτές έχουν ορίσει τις 220 ως κλίνες ΜΕΘ για κοροναϊό στα νοσοκομεία αναφοράς του. Σε αυτές προστέθηκαν 40 ακόμα στην Θεσσαλονίκη. Σύνολο 260. Στην πραγματικότητα χρησιμοποιούνται για ασθενείς με covid οι 508, αφήνοντας άλλους ασθενείς, με άλλα νοσήματα στη μαύρη μοίρα τους.

Ανενεργές χωρίς επαρκή στελέχωση παραμένουν άλλες από 50 ΜΕΘ από διάφορες δωρεές. Επίσης υπάρχουν άλλες 500 κλίνες ΜΕΘ στις ιδιωτικές κλινικές με τις οποίες ΘΑ συνεργαστεί το ΕΣΥ (με 1.600 ευρώ την ημέρα για κάθε μία)

Ουσιαστικά δεν έχει αλλάξει τίποτα από πέρσι.

Σύμφωνα με τα προβλεπτικά μοντέλα του Πανεπιστημίου της Μελβουρνης με βάση τα κρούσματα που ανακοινώνονται, και οι 524 οι κλίνες ΜΕΘ του ΕΣΥ θα έχουν καταληφθεί από θύματα κοροναϊού στις 12 Δεκεμβρίου.

Προς το τέλος Δεκεμβρίου και όλες οι κλίνες σε όλα τα νοσοκομεία και κλινικές με τον αριθμό των ημερήσιων κρουσμάτων να ξεπερνάει τις 30.000.

Λίγες ημέρες αργότερα, ο ημερήσιος αριθμός των θανάτων από Covid19, θα υπερβεί τους 250/ημερα, με αποτέλεσμα ο συνολικός αριθμός των θανάτων από την αρχή της πανδημίας, να φτάσει τα 20.000 μέχρι την 1 Φεβρουαρίου του 2022.

Και βέβαια κανείς δεν μπορεί να υπολογίσει τους θανάτους, μέχρι τότε, από άλλα αίτια επειδή δεν θα υπάρχουν ΜΕΘ…

Με άλλα λόγια έχουμε να κάνουμε με ένα διαρκές έγκλημα για το οποίο θα έπρεπε να είχαν παρέμβει οι εισαγγελείς. Ενα έγκλημα με συνενόχους τόσο τους κρατικούς παράγοντες αλλά και όλους όσους, στο όνομα της ατομικής “ευθύνης” και της συλλογικής ανευθυνότητας αρνούνται να εμβολιαστούν και τα τηρήσουν τα στοιχειώδη μέτρα κατά της πανδημίας (μάσκα, πλύσιμο χεριών, τήρηση αποστάσεων).

Ομως τη μεγαλύτερη ευθύνη γι αυτό το ολοκαύτωμα την έχουν κυβερνητικοί, ειδικοί και μη παράγοντες. Αυτός ο περιπλανώμενος από κανάλι σε κανάλι θίασος που καταδικάζει μία κοινωνία σε θάνατο επειδή ούτε μπορούν ούτε θέλουν να αντιμετωπίσουν την εθνική (Ναι! Εθνική!) απειλή, όταν ένας στους 650 συμπολίτες μας έχει ήδη πεθάνει από τον ιό.

Τέρμα τα ψέματα. Τέρμα οι αστειότητες όπως τα “μέτρα” που ανακοινώθηκαν σήμερα. Είναι η ώρα για ριζικές, καθολικές, οριζόντιες λύσεις που δεν είναι ούτε lockdown ούτε περιορισμός κίνησης μετά τις 2π.μ. και άλλες τέτοιες καταστροφικές γελοιότητες. Τα τρία μέτρα που πρέπει να επιβληθούν ΕΔΩ και ΤΩΡΑ είναι:

1.Υποχρεωτικός εμβολιασμός για το σύνολο του πληθυσμού με τις δύο δόσεις και μετά από 6μηνο και με την τρίτη. Ξεκινώντας από όλους τους δημόσιους υπαλλήλους και όσους μισθοδοτούνται από το κράτος (ένστολους, ιερείς, δικαστικούς κτλ) και ανοίγοντας την υποχρεωτικότητα μέχρι τον τελευταίο πολίτη σε ολόκληρη τη χώρα.

2.Υποχρεωτικά (δωρεάν) τεστ για όλους, εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους, μία φορά την εβδομάδα καθώς και χρήση μάσκας σε ΟΛΟΥΣ τους χώρους ανοιχτούς και κλειστούς.

3.Υποχρεωτική επίταξη όλων των ιδιωτικών νοσοκομείων και κλινικών της χώρας, χωρίς επιβάρυνση του κράτους, όπως θα κάναμε σε περίπτωση πολέμου.

Οτιδήποτε λιγότερο από αυτά τα τρία είναι -το ξαναλέμε- εγκληματικό! Και γι αυτό το λόγο θα έπρεπε να έχει ήδη προταθεί και απαιτηθεί από το σύνολο της αντιπολίτευσης και όλων των πολιτών συναισθάνονται την κρισιμότητα των στιγμών και το συλλογικό χρέος τους απέναντι στο σύνολο της κοινωνίας.

Ιδιαίτερη είναι η ευθύνη της Αριστεράς είτε αυτή εκφράζεται από το ΣΥΡΙΖΑ είτε από το ΚΚΕ είτε από ανένταχτους αριστερούς και δημοκράτες καθώς αυτοί θα έπρεπε να τολμήσουν στο όνομα του συλλογικού χρέους να μπουν μπροστά απέναντι στους αντιεμβολιαστές. Αμείλικτοι με τους “ψεκασμένους” και σε σοβαρό και πειστικό διάλογο με τους φοβισμένους. Χωρίς το φόβο πολιτικού κόστους ή ηττοπάθεια.

Οταν δεκάδες χώρες και εκατομμύρια άνθρωποι εκλιπαρούν για ένα εμβόλιο που ίσως δεν θα έχουν ποτέ, είναι αθλιότητα, εμείς να έχουμε ακόμη ένα ποσοστό άνω του 45% ανεμβολίαστων.

Ηδη θα έπρεπε να απαιτούμε την σωτήρια υποχρεωτικότητα με όλες μας τις δυνάμεις…

ΥΓ: Ενα μεγάλο ευχαριστώ στον Γ. Χατζηχρήστο που βρήκε και δημοσιοποίησε τα παραπάνω στοιχεία και τους παρακάτω πίνακες στο διαδίκτυο.

* Ο Αντρέας Παναγόπουλος γράφει στην ιστοσελίδα anatropinews.gr

Διαφήμιση

Κοινοποιήστε:

Διαφήμιση

Δημοφιλή

Διαφήμιση

Περισσότερα Νέα

Άνεμοι ακροδεξιού λαϊκισμού στα πανιά της ΝΔ με την υποψηφιότητα Μπελέρη

*Γράφει ο Στράτος Βαλτινός - Αν ο Ερντογάν έχριζε...

Τέμπη – μπάζωμα: Πειθαρχική έρευνα για την εισαγγελέα που αρχειοθέτησε την μήνυση κατά Τριαντόπουλου

Ηεισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Γεωργία Αδειλίνη, ζητά πειθαρχική εξέταση...

Εκτός ευρωψηφοδελτίου ΣΥΡΙΖΑ ο Παπανώτας – Το παρασκήνιο και η κόντρα με τη Μπεκατώρου

Ενοχλημένος εμφανίστηκε ο Δημήτρης Παπανώτας στην πρώτη του δήλωση...
Διαφήμιση