Υπουργείο Άμυνας Ρωσίας: Το Κίεβο προετοιμάζει προβοκάτσια κατά του ρωσικού στρατού

Ημερομηνία:

Διαφήμιση

Το ρωσικό υπουργείο Άμυνας δήλωσε ότι οι ουκρανικές αρχές ετοιμάζουν προβοκάτσια για να κατηγορήσουν τον ρωσικό στρατό για σφαγή αμάχων στο Ιρπίν κοντά στο Κίεβο.

«Εφιστώ την προσοχή στο γεγονός ότι μονάδες των ρωσικών ενόπλων δυνάμεων εγκατέλειψαν την τοποθεσία πριν από περισσότερο από μία εβδομάδα», δήλωσε το Σάββατο ο εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Άμυνας Ιγκόρ Κονασένκοφ.

«Οι αξιωματικοί της SBU (Υπηρεσία Ασφαλείας της Ουκρανίας) σχεδιάζουν να μεταφέρουν τα πτώματα των ντόπιων που σκοτώθηκαν από τους βομβαρδισμούς του ουκρανικού πυροβολικού από το νεκροτομείο του νοσοκομείου της πόλης στην οδό Πολέβαγια στο υπόγειο ενός κτιρίου στα ανατολικά προάστια του Ιρπίν. Στη συνέχεια, η SBU θα σκηνοθετήσει μια σκηνοθετημένη δράση με πυροβολισμούς και δολοφονία μιας υποτιθέμενης ρωσικής αναγνωριστικής ομάδας που έφτασε στο Ιρπίν για να σκοτώσει μάρτυρες των εγκλημάτων πολέμου της Ρωσίας στην περιοχή του δάσους Pushcha-Voditsa», είπε.

Ο αξιωματούχος του ρωσικού υπουργείου Άμυνας δήλωσε ότι οι σοροί των προηγουμένως σκοτωμένων αιχμάλωτων Ρώσων στρατιωτικών θα παρουσιαστούν ως “αδιαμφισβήτητα στοιχεία” στο δάσος.

Πηγή: ieidiseis.gr

Διαφήμιση

Κοινοποιήστε:

Διαφήμιση

Δημοφιλή

Διαφήμιση

Περισσότερα Νέα

Άνεμοι ακροδεξιού λαϊκισμού στα πανιά της ΝΔ με την υποψηφιότητα Μπελέρη

*Γράφει ο Στράτος Βαλτινός - Αν ο Ερντογάν έχριζε...

Τέμπη – μπάζωμα: Πειθαρχική έρευνα για την εισαγγελέα που αρχειοθέτησε την μήνυση κατά Τριαντόπουλου

Ηεισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Γεωργία Αδειλίνη, ζητά πειθαρχική εξέταση...

Εκτός ευρωψηφοδελτίου ΣΥΡΙΖΑ ο Παπανώτας – Το παρασκήνιο και η κόντρα με τη Μπεκατώρου

Ενοχλημένος εμφανίστηκε ο Δημήτρης Παπανώτας στην πρώτη του δήλωση...
Διαφήμιση