Τσίπρας για την «Προγεννητική Αγωγή»: Απέσυραν άρον-άρον άλλο ένα σκοταδιστικό πρόγραμμα

Ημερομηνία:

Διαφήμιση

Την απόσυρση άρον άρον, μετά την κατακραυγή του κόσμου,  του σκοταδιστική, αντιεπιστημονικού και προσβλητικού για τα δικαιώματα των γυναικών, προγράμματος με «εκπαιδευτικά βίντεο» που αναπαρήγαγαν τη θεωρία του «αγέννητου παιδιού» σχολίασε ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. Αλέξης Τσίπρας με ανάρτηση του στα social media.

«Το φως αποδεικνύεται για άλλη μία φορά πιο δυνατό από το σκοτάδι» τονίζει ο Αλ. Τσίπρας καθώς η Νίκη Κεραμέως, μετά από σφοδρές αντιδράσεις των πολιτών αναγκάστηκε να αποσύρει τα «εκπαιδευτικά» βίντεο που είχε στείλει στα Γυμνάσια όλης της χώρας, με θέμα την Προγεννητική Αγωγή και τα οποία αναπαράγουν τη θεωρία του «αγέννητου παιδιού», που υποστήριζαν ότι η ζωή του βρέφους αρχίζει με τη σύλληψη του..

«Άλλο ένα σκοταδιστικό, αντιεπιστημονικό, προσβλητικό για τα δικαιώματα των γυναικών πρόγραμμα της κυβέρνησης Μητσοτάκη αποσύρεται άρον άρον χάρη στην αντίδραση κοινωνίας των πολιτών & μέσων κοινωνικής δικτύωσης» σχολίασε το Αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης για να καταλήξει «Το φως αποδεικνύεται για άλλη μία φορά πιο δυνατό από το σκοτάδι».

Πηγή: left.gr

Διαφήμιση

Κοινοποιήστε:

Διαφήμιση

Δημοφιλή

Διαφήμιση

Περισσότερα Νέα

Απρόσμενες ζυμώσεις για τη νέα Κεντροαριστερά

Όταν διοργανώθηκε η περιβόητη εκδήλωση για την κεντροαριστερά υπό...

Καλό Πάσχα με Αγάπη, Αλληλεγγύη και Αντίσταση

*Του Τάσου Τσακίρογλου - Τις μέρες αυτές συνηθίζουμε να...

Γάζα: Χωρίς αποτέλεσμα οι συνομιλίες στο Κάιρο για εκεχειρία

Κενές περιεχομένου αποδείχθηκαν οι σημερινές αναφορές για πρόοδο στις διαπραγματεύσεις...
Διαφήμιση