Τα ονόματα των βουλευτών της 29μελούς Εξεταστικής για τις λίστες Πέτσα και τις δημοσκοπήσεις

Ημερομηνία:

Διαφήμιση

Οι βουλευτές που θα συνθέσουν την 29μελή Εξεταστική Επιτροπή που θα διερευνήσει «την επιχείρηση πολιτικής χειραγώγησης της κοινής γνώμης. Πρόεδρος αναμένεται ν’ αναλάβει ο Γιάννης Κεφαλογιάννης. Οι εργασίες πρέπει να έχουν ολοκληρωθεί σε δύο μήνες από την έναρξή τους.

Από 29 μέλη θα απαρτίζεται η Εξεταστική Επιτροπή, ύστερα από την σχετική πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ που υπερψηφίστηκε από την Ολομέλεια της Βουλής, για τις λίστες Πέτσα και την Opinion Poll. Οι εργασίες της Εξεταστικής αναμένεται να ξεκινήσουν την προσεχή Τρίτη 23 Νοεμβρίου.

Από το «γαλάζιο» στρατόπεδο θα μετέχουν οι βουλευτές Γιάννης Κεφαλογιάννης (πρόεδρος της Επιτροπής), Δημήτρης Καιρίδης (εισηγητής), Γιάννης Ανδριανός, Παρασκευή Βρυζίδου, Δημήτρης Μαρκόπουλος, Γιάννης Μελάς, Αναστάσιος Μπαρτζώκας, Χριστόφορος Μπουτσικάκης, Ανδρέας Νικολακόπουλος, Μπάμπης Παπαδημητρίου, Κατερίνα Παπακώστα – Παλιούρρα, Βασίλης Σπανάκης, Λάζαρος Τσαβδαρίδης, Βασιλης Υψηλάντης, Φίλιππος Φόρτωμας.

Από την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ μέλη της Εξεταστικής θα είναι οι βουλευτές Μάριος Κάτσης, Νατάσα Γκαρά, Γιάννης Ραγκούσης, Βασίλης Κόκκαλης, Γιώργος Τσίπρας, Θεοδώρα Τζάκρη, Μίλτος Χατζηγιαννάκης, Θεόφιλος Ξανθόπουλος.

Από το Κίνημα Αλλαγής θα συμμετάσχει ο Γιώργος Καμίνης και ο Δημήτρης Μπιάγκης. Από το ΚΚΕ θα μετάσχει η Μαρία Κομνηνακα, από την Ελληνική Λύση ο Κωνσταντίνος Χήτας και από το ΜεΡΑ 25 η Φωτεινή Μπακαδήμα.

Στην Επιτροπή θα συμμετάσχει και ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος μετά απο κλήρωση που έγινε και στην οποία συμμετείχε και η επίσης ανεξάρτη βουλευτής Κωνσταντίνα Αδάμου.

* Του Μιχάλη Χαριάτη στο iEidiseis.gr

Διαφήμιση

Κοινοποιήστε:

Διαφήμιση

Δημοφιλή

Διαφήμιση

Περισσότερα Νέα

Απορρίφθηκε η προσφυγή Αγοραστού για τα Τέμπη – Θα απολογηθεί για το μπάζωμα

Το Συμβούλιο Εφετών Λάρισας απέρριψε την προσφυγή του τέως...

Έρευνα Eteron: Εργασιακή εξουθένωση και χαμηλοί μισθοί για τους νέους εργαζόμενους

Στοιχεία που θα πρέπει να χτυπήσουν ηχηρό «καμπανάκι» στις αρμόδιες αρχές,...

Έγκλημα στα Τέμπη: Βρέθηκαν υπολείμματα οστών στο οικόπεδο που μεταφέρθηκαν τα μπάζα

Νέες εξελίξεις φέρνει στην υπόθεση του εγκλήματος στα Τέμπη η επιμονή των συγγενών των...

Δημ. Κωνσταντακόπουλος: Πώς η Ελλάδα μπορεί να εμπλακεί επικίνδυνα στην κρίση της Μέσης Ανατολής (ΒΙΝΤΕΟ)

*Συνέντευξη του Δημήτρη Κωνσταντακόπουλου στον Πάρι Καρβουνόπουλο - Ζούμε...
Διαφήμιση