Τάκης Παντέλης: 100 νεκροί κάθε μέρα και η κυβέρνηση κάνει πως δεν συμβαίνει τίποτε!

Ημερομηνία:

Διαφήμιση

«Σταθερά σε καθημερινή βάση είναι κάποιοι συμπολίτες μας διασωληνωμένοι εκτός ΜΕΘ, κι αυτό δεν μπορεί να το αμφισβητήσει κανείς. Το λένε επίσημα στοιχεία», δήλωσε στον ρ/σ ‘Στο Κόκκινο 105.5’ και στον Γιώργο Τραπεζιώτη ο κ. Τάκης Παντέλης, μέλος της ΠΟΕΔΗΝ και νοσηλευτής στο Θριάσιο Νοσοκομείο.

«Στις περισσότερες ΜΕΘ ξεπερνά ακόμη και τον αριθμό των 100. Μέσα σε αυτούς είναι και ασθενείς με κορονοϊό. Αυτό
που αναδείξαμε σαν ομοσπονδία και για αυτό δεν πήραμε κάποια απάντηση από το υπουργείο είναι πως σύμφωνα με τα στατιστικά τα δικά τους, 40-50 ΜΕΘ για Covid παραμένουν κενές. Το ερώτημά μας λοιπόν είναι γιατί παραμένουν κενές αυτές οι κλίνες.

Ο αριθμός των διασωληνωμένων εκτός ΜΕΘ έπρεπε να είναι μηδενικός», είπε, ενώ υπογράμμισε πως «δεν ξέρω που διατίθενται αυτές οι κλίνες. Εκ του αποτελέσματος όμως όπως φαίνεται στο σύστημα, δεν καλύπτεται 100% ο υπάρχοντας αριθμός των κλινών ΜΕΘ και καθημερινά φαίνεται αριθμός κλινών ΜΕΘ εκτός από να καλυφθούν περιστατικό κορονοϊού. Πως γίνεται όμως να είναι κάποιος σε αναμονή 2-3 μέρες, ενώ άλλος, για παράδειγμα επώνυμος να βρίσκει αμέσως ΜΕΘ; Ας μας απαντήσει το υπουργείο. Εμείς απλώς αναδεικνύουμε την αντίφαση που αποτυπώνεται».

Σύμφωνα με τον κ. Παντέλη, «γίνεται προσπάθεια από την κυβέρνηση για να παρουσιαστούν όλα σαν να μη συμβαίνει τίποτε, ενώ καθημερινά θρηνούμε 90 και 100 ανθρώπους. Με πρόχειρες λύσεις προσπαθούν να αντιμετωπίσουν την κατάσταση».

Πηγή: Ρ/Σ “Στο Κόκκινο 105,5”

Διαφήμιση

Κοινοποιήστε:

Διαφήμιση

Δημοφιλή

Διαφήμιση

Περισσότερα Νέα

Βουλή: Απορρίφθηκε η πρόταση μομφής με 159 κατά – Υπέρ ψήφισαν 141 βουλευτές

Απορρίφθηκε με 159 ψήφους κατά η πρόταση δυσπιστίας κατά...

ΛΑΡΚΟ: Οι εργαζόμενοι νίκησαν – Πέτυχαν την παράταση των συμβάσεων τους (ΒΙΝΤΕΟ)

Τη δέσμευση ότι οι συμβάσεις των εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ θα...

Το Ισραήλ συνεχίζει την επίθεση στο νοσοκομείο αλ Σίφα – 200 νεκροί σε 10 μέρες

Τους 200 έχουν φτάσει πλέον οι νεκροί στο νοσοκομείο αλ-Σίφα στην πόλη της Γάζας, κατά την...
Διαφήμιση