Συνελήφθη τελικά για ανθρωποκτονία η μητέρα των τριών κοριτσιών από την Πάτρα

Ημερομηνία:

Διαφήμιση

Νέα τροπή παίρνει η υπόθεση του θανάτου των τριών κοριτσιών στην Πάτρα, καθώς η δικογραφία μεταβιβάστηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών.

O εισαγγελέας Πρωτοδικών Αθήνας Αντώνης Ελευθεριάνος άσκησε ποινική δίωξη για το κακούργημα της ανθρωποκτονίας από πρόθεση κατά της 33χρονης μητέρας για τον θάνατο της 9χρονης Τζωρτζίνας. Η δίωξη ασκήθηκε με βάση τα στοιχεία που διαβίβασε το τμήμα Ανθρωποκτονιών στην Εισαγγελία.

H μητέρα των τριών κοριτσιών –η οποία συνελήφθη βάσει σχετικού εντάλματος–, μεταφέρθηκε στη ΓΑΔΑ, ενώ αμέσως μετά οδηγήθηκε στο τμήμα Ανθρωποκτονιών.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ από πηγές της ΕΛ.ΑΣ, η κατηγορούμενη παραμένει σιωπηλή, έως αυτή την ώρα τουλάχιστον, και δεν απαντάει σε καμία ερώτηση των αστυνομικών.

Η Εισαγγελία Πρωτοδικών ζήτησε να συλληφθεί η 33χρονη ως επικίνδυνη για τη διάπραξη και νέων αδικημάτων. Μετά τη μελέτη της δικογραφίας και την άσκηση της κακουργηματικής ποινικής δίωξης για τον θάνατο του παιδιού, η Εισαγγελία ζήτησε από τον ανακριτή που ανέλαβε την υπόθεση, να προχωρήσει στην έκδοση εντάλματος σύλληψης σε βάρος της μητέρας με βαρύ σκεπτικό και βασικό επιχείρημα ότι εφόσον «είναι ικανή να σκοτώσει το παιδί της τότε είναι ικανή να σκοτώσει και άλλους».

Νωρίτερα, έγινε γνωστό ότι από τις έρευνες δεν προέκυψαν παθολογικά αίτια για τον θάνατο της Τζωρτζίνας, εντοπίστηκε όμως μια ύποπτη φαρμακευτική ουσία (κεταμίνη) στις τοξικολογικές εξετάσεις του παιδιού, η οποία δεν δόθηκε από γιατρούς.

Η έρευνα για τις συνθήκες θανάτου των άλλων δύο παιδιών συνεχίζεται.

Πηγή: efsyn.gr

Διαφήμιση

Κοινοποιήστε:

Διαφήμιση

Δημοφιλή

Διαφήμιση

Περισσότερα Νέα

Το Ισραήλ συνεχίζει την επίθεση στο νοσοκομείο αλ Σίφα – 200 νεκροί σε 10 μέρες

Τους 200 έχουν φτάσει πλέον οι νεκροί στο νοσοκομείο αλ-Σίφα στην πόλη της Γάζας, κατά την...

Έκθεση-βόμβα από το Λογιστήριο του Κράτους για «γαλάζιες ακρίδες» στο νοσοκομείο Μεταξά

*Του Κώστα Παναγιώτου - Το Documento αποκαλύπτει έκθεση-κόλαφο του...

Τέμπη: Οι ανακρίβειες Βορίδη και τα ψέματα της ΝΔ για την αναθεώρηση του άρθρου 86 του Συντάγματος

Είναι απορίας άξιο πώς γίνεται να θεωρείται “δυνατό χαρτί”...
Διαφήμιση