Στη Βουλή σήμερα το θέμα των πυρκαγιών: Στις 10.30 π.μ. η σύγκρουση των πολιτικών αρχηγών

Ημερομηνία:

Διαφήμιση

Σήμερα Τετάρτη 25 Αυγούστου στις 10:30 π.μ θα διεξαχθεί στην Ολομέλεια της Βουλής προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση για το ζήτημα των πυρκαγιών και την ουσιαστική αποκατάσταση των πληγέντων σε επίπεδο πολιτικών αρχηγών μετά από πρόταση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη.

Από το βήμα της Βουλής ο Αλέξης Τσίπρας αναμένεται να ασκήσει σφοδρή κριτική στην κυβέρνηση και στον Κ. Μητσοτάκη προσωπικά, καθώς και, όπως έχει ήδη γίνει γνωστό, να καταθέσει τις προτάσεις και τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ. για την επόμενη μέρα.

Κι αυτό καθώς με τη διαδικασία του άρθρου 142Α «Ανακοινώσεις και δηλώσεις της Κυβέρνησης ενώπιον της Βουλής», θα γίνει η συζήτηση, σε επίπεδο πολιτικών αρχηγών, για τις καταστροφικές πυρκαγιές.

Σύμφωνα με την ειδική ημερήσια διάταξη που αναρτήθηκε στον ιστότοπο της Βουλής, η συζήτηση θα αρχίσει στις 10.30 π.μ. την Τετάρτη, θα γίνει κατόπιν αιτήματος του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, θα εξελιχθεί σύμφωνα με το άρθρο 142Α του Κανονισμού της Βουλής και θα έχει αντικείμενο την ενημέρωση του Σώματος για τη διαχείριση των καταστροφικών πυρκαγιών και τα μέτρα αποκατάστασης.

Διαφήμιση

Κοινοποιήστε:

Διαφήμιση

Δημοφιλή

Διαφήμιση

Περισσότερα Νέα

Ακρίβεια: 6 στους 10 Έλληνες ‘μόλις τα βγάζουν πέρα’ (Έρευνα ΙΟΒΕ)

Αύξηση της δυσκολίας στην κάλυψη βασικών αναγκών και απαισιοδοξία...

Τριήμερη επίσκεψη του Δημήτρη Κουτσούμπα στη Γερμανία

Ο Δημήτρης Κουτσούμπας ξεκινά το ταξίδι του για τη...

EuroJam 2024: Ο Αλέξης Τσίπρας μιλά για την Ευρώπη

Την Τετάρτη 8 Μαΐου, ο Αλέξης Τσίπρας θα απευθυνθεί...
Διαφήμιση