Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Ομολόγησε ο πιλότος και σύζυγος της άτυχης Καρολάιν «Ναι εγώ τη σκότωσα»

Ημερομηνία:

Διαφήμιση

Σε σύλληψη μετετράπη η προσαγωγή του 32χρονου πιλότου Μπάμπη Αναγνωστόπουλου μετά και την ομολογία του στους αστυνομικούς για τη δολοφονία της 20χρονης συζύγου του Καρολάιν.

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, τους τελευταίους μήνες οι σχέσεις μεταξύ του 32χρονου πιλότου Χαράλαμπου Αναγνωστόπουλου και της άτυχης Καρολάιν δεν ήταν και οι καλύτερες. Για κάποιο άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο η Καρολάιν φέρεται να ήθελε να απομακρυνθεί από το σύζυγό της και να πάρει μαζί της και το μωρό τους. Μάλιστα το τελευταίο χρονικό διάστημα η 20χρονη φαίνεται ότι αναζητούσε μέσω της ιστοσελίδας booking και ξενοδοχείο προκειμένου να μείνει.

Όπως αποδείχθηκε, ο 32χρονος σκότωσε την 20χρονη κοπέλα και στη συνέχεια σκηνοθέτησε το έγκλημα, όπως το περιέγραψε στις αστυνομικές αρχές

Οι αστυνομικοί ζήτησαν εξηγήσεις από τον πιλότο για μία σειρά από νεότερα στοιχεία που προέκυψαν για το έγκλημα, τα οποία καθιστούν τον Αναγνωστόπουλο ως βασικό ύποπτο. Για ώρες οι απαντήσεις του ήταν αντιφατικές αλλά και μη πειστικές.

Σύμφωνα με πληροφορίες τρία είναι τα νέα στοιχεία που προέκυψαν τα οποία έκαναν τους αστυνομικούς να μεταφέρουν άρον άρον τον 32χρονο πιλότο στη ΓΑΔΑ το μεσημέρι.

Το πρώτο ήταν όσα αποκάλυψε η εξέταση του βιομετρικού ρολογιού που φορούσε η άτυχη Καρολάιν. Σύμφωνα με την επεξεργασία το άτυχο κορίτσι φέρεται να ανεβοκατέβαζε παλμούς σε άσχετο χρόνο με τον φερόμενη ως ώρα του βασανισμού της από τους άγνωστους ληστές.

Το δεύτερο στοιχείο ήταν πως η κάρτα μνήμης από κάμερα του σπιτιού φαίνεται να έχει αφαιρεθεί από το καταγραφικό σε χρονική στιγμή που δεν συμπίπτει χρονικά με το έγκλημα.

Τρίτο βασικό στοιχείο είναι η εφαρμογή Fitness που είχε κατεβάσει ο ίδιος για να μετρά τα βήματα και τις θερμίδες που καίει, η οποία έδειξε ότι τις ώρες που υποτίθεται ότι οι ληστές εισέβαλαν στο σπίτι και αυτός κοιμόταν, ήταν τελικά εν κινήσει.

Διαφήμιση

Κοινοποιήστε:

Διαφήμιση

Δημοφιλή

Διαφήμιση

Περισσότερα Νέα

Απορρίφθηκε η προσφυγή Αγοραστού για τα Τέμπη – Θα απολογηθεί για το μπάζωμα

Το Συμβούλιο Εφετών Λάρισας απέρριψε την προσφυγή του τέως...

Έρευνα Eteron: Εργασιακή εξουθένωση και χαμηλοί μισθοί για τους νέους εργαζόμενους

Στοιχεία που θα πρέπει να χτυπήσουν ηχηρό «καμπανάκι» στις αρμόδιες αρχές,...

Έγκλημα στα Τέμπη: Βρέθηκαν υπολείμματα οστών στο οικόπεδο που μεταφέρθηκαν τα μπάζα

Νέες εξελίξεις φέρνει στην υπόθεση του εγκλήματος στα Τέμπη η επιμονή των συγγενών των...

Δημ. Κωνσταντακόπουλος: Πώς η Ελλάδα μπορεί να εμπλακεί επικίνδυνα στην κρίση της Μέσης Ανατολής (ΒΙΝΤΕΟ)

*Συνέντευξη του Δημήτρη Κωνσταντακόπουλου στον Πάρι Καρβουνόπουλο - Ζούμε...
Διαφήμιση