Πόσο μας κοστίζει ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Ημερομηνία:

Διαφήμιση

“Πόσο θα μας κοστίσει ο Πούτιν” ήταν ο τίτλος εφημερίδας του Μαρινάκη. Προβλέψεις, σενάρια, εκτιμήσεις για τον τουρισμό, επιπτώσεις σε κατανάλωση και ακρίβεια, ζημιές και χασούρα. Ας όψεται ο Πούτιν με λίγα λόγια για τον Αρμαγεδδώνα που έρχεται να ταράξει τη γη της επαγγελίας του… Μητσοτάκη! Η εφημερίδα έβγαλε και το κοστολόγιο πριν αλέκτορα φωνήσαι.

Ωστόσο, ο τίτλος που ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα που ζούμε είναι: Πόσο μας κοστίζει ο Μητσοτάκης. Διότι μπορεί η προπαγάνδα της Δεξιάς και οι παρατρεχάμενοι πουτινομάχοι σφουγγοκωλάριοι να εμφανίζουν τον ολετήρα πρωθυπουργό ως άσπιλη κι αμόλυντη περιστερά, αλλά μέχρι πότε θα γίνονται πιστευτοί; Όσο και να θέλουν να φορτώσουν το κακό μας το χάλι άλλοτε στη διεθνή συγκυρία, άλλοτε στα ακραία καιρικά φαινόμενα, άλλοτε στην “αντεθνικώς” δρώσα Αριστερά που στοιχειώνει τον γελωτοποιό του “σταύλου” και τον ίδιο τον “σταυλάρχη”, κάποια στιγμή η μπόχα από τις “ακαθαρσίες” τους δε θα μπορέσει να κρυφτεί κάτω από τα ακριβά αρώματα της προπαγάνδας.

Πόσο μας κοστίζει ο Μητσοτάκης;

– Με βάση τα στοιχεία της Ελστάτ, 3.000.000 άνθρωποι (το 28,9% του πληθυσμού) ζουν σε φτώχεια και κοινωνικό αποκλεισμό. Το 44,6% των νοικοκυριών δυσκολεύεται να καλύψει το ενοίκιο ή το στεγαστικό τους δάνειο. Το 49% καθυστερεί την πληρωμή των λογαριασμών ρεύματος και νερού, ενώ το 45,5% δεν έχει σωστή διατροφή. Το 38,8% των φτωχών νοικοκυριών δεν έχει επαρκή θέρμανση. Αυτή είναι η Ελλάδα του Μητσοτάκη.

– Από τους 2.462.229 συνταξιούχους οι 671.329 παίρνουν σύνταξη έως 500 ευρώ και οι 1.131.147 μέχρι 700 ευρώ. Στην – προ Πούτιν – Ελλάδα του Μητσοτάκη!

– Η Ελλάδα του Μητσοτάκη είναι πρωταθλήτρια μεταξύ των χωρών της Ευρωπαϊκής Ένωσης στις αυξήσεις βασικών αγαθών. Ενδεικτικά:
Αμόλυβδη βενζίνη 23%
Πετρέλαιο θέρμανσης 36,6%
Ηλεκτρικό ρεύμα 42%
Φυσικό αέριο 136%
Αρνί 17,6%
Λάδι 15,4%
Λαχανικά 14,4%
Ζυμαρικά 7,10%
Αλεύρι (προ Πούτιν) 6,6% και ψωμί 5%, …κλπ, κλπ.

Αλλά ας μην είμαστε μίζεροι. Με μια σέλφι με τον της Αναπτύξεως σαλτιμπάγκο ξεχνιόμαστε! Μας αρκεί που η φαμίλια και οι παρατρεχάμενοι της εξουσίας πασχίζουν για το καλό μας. Να ξέρατε πόσο δύσκολα τα φέρνουν βόλτα! Δυόμισι χρόνια τώρα αυτός ο όμορφος κόσμος του Μαξίμου, ο αγγελικός και ηθικά πλασμένος έχει κάνει:

– 6,8 δισεκατομμύρια ευρώ απευθείας αναθέσεις σε αναξιοπαθούντες συμπολίτες μας.
– 4000 περίπου διορισμούς αστέγων και απόρων σε θέσεις μετακλητών υπαλλήλων,
– 40.000.000 ευρώ σε φιλανθρωπικά ιδρύματα ενημέρωσης και αγιοποίησης του πτωχού πλην τίμιου Κυριάκου.
– Φτωχότερους τους δοκιμαζόμενους συμπολίτες μας, αλλά πνευματικά πλουσιότερους στην αναζήτηση της αιώνιας ζωής.
– Αποκαλύψεις για το σιδηρούν παραπέτασμα της εγχώριας Αριστεράς η οποία ευθύνεται για την χρεωκοπία της χώρας, για την παγκόσμια οικονομική κρίση και την εποπτεία από το ΔΝΤ, για την πανδημία, την κατάθλιψη, τη φαλάκρα, την πρόωρη εκσπερμάτιση και το ψευδές πόθεν έσχες των… μπαμπουϊνων της Αφρικής!

Και όλα αυτά προ Πούτιν. Τότε που στο καθημερινό διαιτολόγιο της προπαγάνδας υπήρχε ολίγη από …Πολάκη. Τώρα χρεώνουν στην Αριστερά τον Πούτιν! Άρα με τον Πούτιν υπό μάλης, η εγχώρια Αριστερά ευθύνεται και για τον πόλεμο στην Ουκρανία. Έτσι λέει το ανέκδοτο. Υπάρχει ο χωροφύλακας, το όργανο, το μπουζούκι, υπάρχουν και οι καθεστωτικοί… μπουζουκοκέφαλοι του Μητσοτάκη.

Σαπρόφυτα ή Σαπρότροφα χαρακτηρίζονται οι πάσης φύσεως μικροοργανισμοί ή φυτά που λαμβάνουν την τροφή τους από νεκρούς ή θνήσκοντες ιστούς (Wikipedia). Ας μην επιτρέψουμε στα πολιτικά σαπρόφυτα που μας κυβερνούν να γλεντήσουν πάνω στο κορμί μιας θνήσκουσας κοινωνίας. Μιας – πνευματικά και υλικά – νεκρής κοινωνίας η οποία έχει αποδεχτεί ότι οι πολιτικοί “μικροοργανισμοί” θα κυριαρχούν…

Μας κοστίζει ο Μητσοτάκης!!!!

*”Μαθηματικός” – Άποψη από το koutipandoras.gr

Διαφήμιση

Κοινοποιήστε:

Διαφήμιση

Δημοφιλή

Διαφήμιση

Περισσότερα Νέα

Απορρίφθηκε η προσφυγή Αγοραστού για τα Τέμπη – Θα απολογηθεί για το μπάζωμα

Το Συμβούλιο Εφετών Λάρισας απέρριψε την προσφυγή του τέως...

Έρευνα Eteron: Εργασιακή εξουθένωση και χαμηλοί μισθοί για τους νέους εργαζόμενους

Στοιχεία που θα πρέπει να χτυπήσουν ηχηρό «καμπανάκι» στις αρμόδιες αρχές,...

Έγκλημα στα Τέμπη: Βρέθηκαν υπολείμματα οστών στο οικόπεδο που μεταφέρθηκαν τα μπάζα

Νέες εξελίξεις φέρνει στην υπόθεση του εγκλήματος στα Τέμπη η επιμονή των συγγενών των...

Δημ. Κωνσταντακόπουλος: Πώς η Ελλάδα μπορεί να εμπλακεί επικίνδυνα στην κρίση της Μέσης Ανατολής (ΒΙΝΤΕΟ)

*Συνέντευξη του Δημήτρη Κωνσταντακόπουλου στον Πάρι Καρβουνόπουλο - Ζούμε...
Διαφήμιση