Πρώην στόπερ της Ζενίτ εξετάζει ο Παναθηναϊκός (Φωτο)

Ημερομηνία:

Διαφήμιση

Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε τη μεταγραφή του Ρούμπεν Πέρεθ  και πλέον ανεβάζει τις… στροφές του για να ολοκληρώσει την απόκτηση κεντρικού αμυντικού, που αν μη τι άλλο αποτελεί προτεραιότητα, καθότι είναι πολύ περιορισμένες οι επιλογές που έχει αυτή τη στιγμή στα χέρια του ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Οι άνθρωποι του «τριφυλλιού» προχωρούν τις επαφές τους με τους στόχους που έχει προκρίνει ο Σέρβος τεχνικός και υπάρχει μία γενικότερη αίσθηση και αισιοδοξία πως μέσα στο επόμενο 48ωρο ότι θα έχει ολοκληρωθεί η μεταγραφή. 

Ανάμεσα στα ονόματα που έχουν προταθεί τις τελευταίες ημέρες στον Παναθηναϊκό και εξετάζονται με προσοχή, είναι κι αυτό του 31χρονου, διεθνούς Σλοβένου αμυντικού, Μίχα Μέβλια, ο οποίος έχει μείνει ελεύθερος από τη ρωσική Σότσι.

 Ο Μέβλια ξεκίνησε την καριέρα του στην Γκόριτσα κι από το 2016 “μετακόμισε” στη ρωσική Λίγκα, όπου αγωνίστηκε κατά σειρά σε Ροστόφ, Ζενίτ και Σότσι. Την περσινή σεζόν είχε 31 συμμετοχές με 3 γκολ, όμως επέλεξε να μην ανανεώσει το συμβόλαιό του.

Είναι στόπερ με καλό επίπεδο τεχνικής, που χειρίζεται εξίσου καλά και τα δύο πόδια του (ο Γιοβάνοβιτς προτιμάει ο στόπερ που θα αποκτηθεί να είναι αριστεροπόδαρος), το κασέ του είναι εντός των ορίων που έχουν θέσει στον Παναθηναϊκό για τον κεντρικό αμυντικό και είναι στις περιπτώσεις που εξετάζονται.

Πηγή: filathlos.gr

Διαφήμιση

Κοινοποιήστε:

Διαφήμιση

Δημοφιλή

Διαφήμιση

Περισσότερα Νέα

Οι υποψήφιοι για το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ – «Νέοι», «παλιοί» και η έκπληξη

*Του Φοίβου Κλαυδιανού - Το παρασκήνιο της συμμετοχής της...

Μητσοτάκης: Μετά το 3ήμερο της φθοράς στη Βουλή ανακοίνωσε κατώτατο μισθό 830 €, καθαρά 706

Στα 830 ευρώ μικτά από 780 σήμερα αυξάνεται από την 1η Απριλίου ο κατώτατος...

Υπόθεση Κολωνού: Ένοχος ο Μίχος για τα κακουργήματα – Αθώα η μητέρα της 12χρονης

Ένοχο για βιασμό κατά πλειοψηφία έκρινε το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο τον 55χρονο...

Μέση Ανατολή: Το Ισραήλ βομβαρδίζει τη Τζαμπάλια και το Χαλέπι της Συρίας

Το Ισραήλ επεκτείνει τη «νεκρή ζώνη» στη Γάζα, παράλληλα με...
Διαφήμιση