Πρωθυπουργός για δυόμισι χρόνια και δεν ντρέπεται να κάνει επικοινωνιακό «show» με άστεγους

Ημερομηνία:

Διαφήμιση

Είναι απερίγραπτος και αλλαζόνας! Δυόμισι χρόνια στην εξουσία και τώρα ενδιαφέρθηκε για τους άστεγους, για να μας δείξει το δήθεν ανθρώπινό του πρόσωπο…….

Το πρόβλημα των αστέγων, ταλανίζει τόσο την Ελλάδα, όσο και όλο τον πλανήτη. Μιλάμε για ενα πρόβλημα, που συνεχώς μεγαλώνει και ελάχιστες κυβερνήσεις κάνουν αυτό που πρέπει, με δημιουργία θέσεων εργασίας (προγράμματα των αντίστοιχων οργανισμών απασχόλησης όπως ο ΟΑΕΔ), εύρεση κατοικιών και κάποιων χώρων φιλοξενίας. Άλλωστε τόσα κτίρια έχει το δημόσιο που ρημάζουν.

Αυτή η συνθήκη όλων διεθνώς των νεοφιλελεύθερων καθεστώτων όπως αυτό του Κυριάκου Μητσοτάκη, σε καμία περίπτωση δεν νομιμοποιεί έναν άνθρωπο, που είναι πρωθυπουργός επί δυόμισι χρόνια να στήνει ένα επικοινωνιακό σόου πάνω στις ελπίδες ανθρώπων που μένουν στον δρόμο. Αντί γι’αυτό θα έπρεπε να ντρέπεται, που επί δυόμισι χρόνια δεν έδωσε καμία λύση.

Ήθελε “να ακούσει από κοντά όσα τους απασχολούν”, όπως έγραψε στο twitter. Ανακοίνωσε παράλληλα πάλι στο twitter ότι “θα γίνει καταγραφή όλων των αστέγων στην Ελλάδα σε μητρώο και με το πρόγραμμα «Στέγαση και εργασία», σε συνεργασία με την τοπική αυτοδιοίκηση, προβλέπεται εξασφάλιση στέγης και δημοτικής εργασίας. Σε αυτό το πρόγραμμα αναμένεται να ενταχθούν 600!! νοικοκυριά”. Του πήρε δηλαδή δυόμισι χρόνια στο τιμόνι της χώρας, για να ακούσει όσα απασχολούν τους άστεγους;

Αλλά γενικά ο Κυριάκος Μητσοτάκης εδώ και δυόμισι χρόνια δεν ακούει κανένα πρόβλημα της κοινωνίας γιατί φροντίζει μόνο για τα συμφέροντα που τον στηρίζουν.

* Από την αρχισυνταξία του Leftdoor.eu (με πληροφορίες από το rosa.gr)

Διαφήμιση

Κοινοποιήστε:

Διαφήμιση

Δημοφιλή

Διαφήμιση

Περισσότερα Νέα

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη φέρνει εξαήμερη εργασία από την 1η Ιουλίου

*Του Ανδρέα Πετρόπουλου - Την ώρα που σε αρκετά...

Τα μυστικά των δημοσκοπήσεων – Τι πρέπει να γνωρίζετε

*Γράφει ο Βασίλης Σκουρής - Πού θα κυμανθεί το...

Ο Μητσοτάκης αγοράζει ακριβότερα τα F-35 που είναι και αχρείαστα – Περίεργη η σιωπή του ΣΥΡΙΖΑ

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης μας αγοράζει τα ακριβότερα κι...

Κασσελάκης: “Αυτός είναι ο δικός σας ΣΥΡΙΖΑ” – Οι 42 υποψήφιοι του ευρωψηφοδελτίου (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Στέφανος Κασσελάκης παρουσίασε χθές τους υποψήφιους του ΣΥΡΙΖΑ για τις...
Διαφήμιση