Προανακριτική για Νίκο Παππά: «Τζούφια στοιχεία» για ακόμα μια φορά από τη Ν.Δ για το «φιάσκο»

Ημερομηνία:

Διαφήμιση

«Η Ν.Δ. μηρυκάζει για μια ακόμα φορά τζούφια στοιχεία» σχολιάζουν καυστικά κοινοβουλευτικές πηγές της αξιωματικής αντιπολίτευσης αναφορικά με τα «δήθεν» νέα δεδομένα που φέρεται να κατέθεσε με καθυστέρηση στην προανακριτική ο Χρήστος Καλογρίτσας.

«Το φιάσκο του φιάσκου» αποκαλούν πηγές του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ την κατάθεση νέων sms και εγγράφων, την ώρα μάλιστα που η διαδικασία εξέτασης των μαρτύρων και του Νίκου Παππά έχει ήδη ολοκληρωθεί.

Οι ίδιες πηγές σημειώνουν με νόημα ότι πρόκειται για φιάσκο αφού η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας δείχνει να «αναμασά όσα έχουν ήδη καταρριφθεί από τους μάρτυρες και την έκθεση της ΤτΕ».

Οι ισχυρισμοί της ΝΔ

Θυμίζουμε ότι νωρίτερα πηγές της ΚΟ της ΝΔ ισχυρίζονταν ότι στο «σημείωμα με τα συμπληρωματικά στοιχεία που απέστειλε ο επιχειρηματίας Χρ. Καλογρίτσας στην προανακριτική»,  «κατακεραυνώνει τον κ. Παππά και την υποκρισία του ΣΥΡΙΖΑ», καθώς «διαβίβασε νέα sms μεταξύ του ίδιου και του κ. Παππά που επιβεβαιώνουν ότι ο κ. Παππάς συντόνιζε όλες τις ενέργειες και συναντήσεις του κ. Καλογρίτσα και του έδινε εντολές πως θα δράσει, αποδεικνύοντας ότι ο κ. Καλογρίτσας λειτουργούσε ως παρένθετο πρόσωπο (μπροστινός) του κ. Παππά».

Διαφήμιση

Κοινοποιήστε:

Διαφήμιση

Δημοφιλή

Διαφήμιση

Περισσότερα Νέα

Τέμπη: Εντολή εισαγγελέα να αποκαλυφθούν ποιοί ξεμπάζωσαν και κατέστρεψαν αποδεικτικό υλικό

*Της Ελένης Καρανικόλα Κοντορούση - Δεκαπέντε μήνες μετά το...

Κασσελάκης: «Στα χέρια μας να κάνουμε το αύριο καλύτερο – Ριζική επανεκκίνηση του ΕΣΥ» (ΒΙΝΤΕΟ)

Το πολύπαθο νοσοκομείο της Κω επισκέφθηκε την Τετάρτη 24 Απριλίου ο πρόεδρος...

Ευρωεκλογές 2024: Το εμπόριο πατριωτισμού του Μητσοτάκη – Τι κρύβει η επιλογή Μπελέρη

*Του Σπύρου Σουρμελίδη - Αντί να επιβάλει το Ευρωπαϊκό...
Διαφήμιση