Πολάκης σε Μητσοτάκη: «Συγχαρητήρια, ρεκόρ 17.365 θανάτων σε επτά μήνες γιατί ήταν ”πολυτέλεια” οι ΜΕΘ»

Ημερομηνία:

Διαφήμιση

Ρεκόρ θανάτων τους τελευταίους επτά μήνες έχει σημειώσει η Ελλάδα, αγγίζοντας πλέον τους 27.160 συνολικά και τους 2.628 ανά εκατομμύριο πληθυσμού ξεπερνώντας το Βέλγιο και την Ιταλία, όπως αναφέρει σε ανάρτηση του στο Facebook ο Παύλος Πολάκης, ο οποίος δημοσιεύοντας δυο φωτογραφίες αποδεικνύει ακόμη μια φορά την ανικανότητα της κυβέρνησης Μητσοτάκη να διαχειριστεί την πανδημία.

Συγκεκριμένα, στην ανάρτηση του ο Παύλος Πολάκης, παρουσίασε με αριθμούς τους θανάτους που έχουν σημειωθεί τους τελευταίους επτά μήνες αναφέροντας: «Με το ρεκόρ των 17.365 ΘΑΝΑΤΩΝ τους τελευταίους 7 μήνες, που μας έφτασαν στους 27.160 συνολικά, ΣΗΜΕΡΑ «ΚΑΤΑΦΕΡΑΜΕ»ΝΑ ΞΕΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΒΕΛΓΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ ΣΤΟΥΣ ΘΑΝΑΤΟΥΣ ΑΝΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ: 2.628!» και συνεχίζει σχολιάζοντας σκωπτικά «Γιατί ήταν «πολυτέλεια» οι ΜΕΘ και γιατί δεν έφεραν τα μονοκλωνικά αντισώματα από το Γενάρη Φλεβάρη πέρυσι και τα αντιικα χάπια από το Γενάρη φέτος!!»

Νωρίτερα, ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης με ανάρτηση του μιλούσε για τις τραγικές ευθύνες του υπουργού Υγείας της κυβέρνησης Μητσοτάκη και αναφέρθηκε συγκεκριμένα στις οδηγίες που δόθηκαν στους επαγγελματίες υγείας για φάρμακα που δεν υπήρχαν.

Παράλληλα, σχολίασε και τα όσα είχε πει στο παρελθόν ο Άδωνης Γεωργιάδης ο οποίος, όπως αναφέρει στην ανάρτηση του ο Παύλος Πολάκης, φώναζε πως ήμασταν 12 φορές καλύτερα από το Βέλγιο.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη:

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ-ΠΛΕΥΡΗ-ΓΚΑΓΚΑ!!

Με το ρεκόρ των 17.365 ΘΑΝΑΤΩΝ τους τελευταίους 7 μήνες ,που μας έφτασαν στους 27.160 συνολικά ,ΣΗΜΕΡΑ «ΚΑΤΑΦΕΡΑΜΕ»ΝΑ ΞΕΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΒΕΛΓΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ ΣΤΟΥΣ ΘΑΝΑΤΟΥΣ ΑΝΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ :2.628!!!!!!!!!!!!!!

Γιατί ήταν «πολυτέλεια οι ΜΕΘ και γιατί δεν έφεραν τα μονοκλωνικά αντισώματα από το Γενάρη Φλεβάρη πέρυσι και τα αντιικα χάπια από το Γενάρη φέτος!!!
Ακροδεξιε “αρχειοθετημένε” πωλητή νανογιλεκων και προστάτη των λαδεμπορων, ΑΔΩΝΗ Γεωργιάδη ,που ΚΡΥΒΕΣΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΠΕΡΥΣΙ ΦΩΝΑΖΕΣ ΠΩΣ ΗΜΑΣΤΑΝ 12 ΦΟΡΕΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΒΕΛΓΙΟ ;;;;;

Το βίντεο από την ανάρτηση του Παύλου Πολάκη:

Πηγή: documentonews.gr

Διαφήμιση

Κοινοποιήστε:

Διαφήμιση

Δημοφιλή

Διαφήμιση

Περισσότερα Νέα

Ο Μητσοτάκης αγοράζει ακριβότερα τα F-35 που είναι και αχρείαστα – Περίεργη η σιωπή του ΣΥΡΙΖΑ

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης μας αγοράζει τα ακριβότερα κι...

Κασσελάκης: “Αυτός είναι ο δικός σας ΣΥΡΙΖΑ” – Οι 42 υποψήφιοι του ευρωψηφοδελτίου (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Στέφανος Κασσελάκης παρουσίασε χθές τους υποψήφιους του ΣΥΡΙΖΑ για τις...

ΠΑΣΟΚ: Όλοι οι υποψήφιοι για τις ευρωεκλογές του Ιουνίου

Ανακοινώθηκαν σήμερα Παρασκευή (19/4) και οι τελευταίοι οκτώ υποψήφιοι...

Συντάξεις: Ανοιχτό από την κυβέρνηση το ζήτημα για αύξηση στα όρια ηλικίας από το 2027

«Ανοιχτό» και «υπό εξέταση» άφησε το ζήτημα για την...
Διαφήμιση