Πολάκης για ομιλία Ζελένσκι και τάγμα Αζόφ στη Βουλή: Ορθώς, πολλοί, δεν πήγαμε!

Ημερομηνία:

Διαφήμιση

Δημόσια παρέμβαση σχετικά με τον σάλο που ξεσήκωσε η παρουσία στρατιώτη του νεοναζιστικού Τάγματος Αζόφ στην ελληνική Βουλή έκανε ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ Παύλος Πολάκης, τονίζοντας ότι μεταξύ άλλων ότι «είναι άλλο πράγμα η συμπαράσταση σου στον ουκρανικό λαό και ΑΛΛΟ ΠΡΑΓΜΑ να σου βγάζει ο Ζελένσκι μέλος του ναζιστικού τάγματος Αζόφ».

Μάλιστα ο Παύλος Πολάκης εξηγεί ότι αισθάνεται δικαιωμένος που μαζί με άλλους βουλευτές επέλεξαν να μην παρευρεθούν στην ομιλία του Ουκρανού προέδρου σημειώνοντας «ΟΡΘΩΣ ,ΠΟΛΛΟΙ, ΔΕΝ ΠΗΓΑΜΕ!!».

Υπενθυμίζεται πως τη στιγμή που που ο Αντώνης Σαμαράς, «γαλάζιοι» βουλευτές και σύσσωμη η αντιπολίτευση εξανίστανται για την προβολή βίντεο στο Κοινοβούλιο με δηλώσεις Έλληνα ομογενή που πολεμά στο πλευρό του Αζόφ, το Μέγαρο Μαξίμου δικαιολογεί το ναζιστικό τάγμα με το ψευδο-επιχείρημα πως έχει ενσωματωθεί στον ουκρανικό στρατό.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη: «Είναι άλλο πράγμα να δηλώνεις τη συμπαράσταση σου στον ουκρανικό λαό που δέχεται εισβολή και ΑΛΛΟ ΠΡΑΓΜΑ να σου βγάζει ο Ζελενσκι μέλος του ναζιστικού τάγματος Αζόφ να μιλάει στην Ελληνική Βουλή!ΟΡΘΩΣ ,ΠΟΛΛΟΙ, ΔΕΝ ΠΗΓΑΜΕ!!»

Πηγή: documentonews.gr

Διαφήμιση

Κοινοποιήστε:

Διαφήμιση

Δημοφιλή

Διαφήμιση

Περισσότερα Νέα

Αποκλεισμός των “Σπαρτιατών” με ένα σκεπτικό που οδηγεί σε μεγάλες περιπέτειες

Καλώς αποκλείστηκαν οι “Σπαρτιάτες” από τη συμμετοχή στις ευρωεκλογές;...

Αλέξης στο Βερολίνο, Αλέξης στην Κωνσταντινούπολη, Αλέξης και στα… Βαλκάνια, που καίνε

*Γράφει ο Βασίλης Σκουρής - Σε κορυφαίο πολιτικό γεγονός...

Τέμπη: Εντολή εισαγγελέα να αποκαλυφθούν ποιοί ξεμπάζωσαν και κατέστρεψαν αποδεικτικό υλικό

*Της Ελένης Καρανικόλα Κοντορούση - Δεκαπέντε μήνες μετά το...
Διαφήμιση