Πολάκης για Άδωνι: Άκου “μαυραγορίτη” των τεστ και ντίλερ συμφερόντων

Ημερομηνία:

Διαφήμιση

Ξέσπασμα του βουλευτή Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Παύλου Πολάκη, ο οποίος απάντησε σκληρά στη χυδαία ανάρτηση του υπουργού Ανάπτυξης, Άδωνι Γεωργιάδη, ο οποίος δεν δίστασε να στοχοποιήσει την 83χρονη μητέρα του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, για να δικαιολογήσει την εγκληματική διαχείριση της κυβέρνησης για την πανδημία.

Συγκεκριμένα, ο Άδωνις Γεωργιάδης έκανε την εξής επαίσχυντη ανάρτηση στο twitter: «Η είδηση ότι ο πρώην Αναπληρωτής Υπουργός Υγείας του Σύριζα κ. Πολάκης δεν φρόντισε τόσο καιρό, η ίδια του η μητέρα να κάνει την ενισχυτική 3η δόση, αν και 83 ετών, είναι αποκαλυπτική του τί θα είχαμε περάσει αν η Πανδημία είχε έρθει ένα μόλις χρόνο νωρίτερα. Ο Θεός μας λυπήθηκε».

…Για να λάβει ηχηρή απάντηση από τον ίδιο τον Παύλο Πολάκη: «Άκου “μαυραγορίτη” των τεστ και ντίλερ συμφερόντων! Αν εγώ ήμουν υπουργος Υγειας ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ 21.200 νεκρούς όπως έχουμε με την καταστροφική σας διαχείριση που μας έχει φέρει στην πρώτη θέση των θανάτων ανά εκατομμύριο πληθυσμό στη Δυτική Ευρώπη. Γιατί εγώ την Ιατρικη την εμαθα καλά και την ασκώ για το συμφέρον και τις ανάγκες των ανθρώπων και όχι των συμφερόντων των εταιρειών όπως έκανες εσυ,ασχετε ακροδεξιε!.

ΤΡΙΤΟΝ .Βρες μια τρύπα ,κρυψου και βγάλε το σκασμό μετά το ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΑ που έφαγες από τους Κύπριους και το δήμαρχο Δανιηλίδη για τα τεστ του κορωναιου που τα πληρώνουμε ακριβότερα από όλον τον κόσμο.Κατάλαβες προστάτη των χονδρεμπόρων;;; Γιατί δεν μας φύλαξε ο Θεός και έχουμε εσένα υπουργό Αναπτυξης τον καιρό της πανδημιας και χορεύουν οι μεσάζοντες αισχροκερδώντας στην τσεπη του απλού κόσμου!!

ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ Η ΝΑ ΣΤΟ ΖΩΓΡΑΦΙΣΩ;;

ΥΓ.και τολμάς και μιλάς ΕΣΥ ειδικά,που νόσησες ενώ ησουν πλήρως εμβολιασμενος;;».

Πηγή: koutipandoras.gr

Διαφήμιση

Κοινοποιήστε:

Διαφήμιση

Δημοφιλή

Διαφήμιση

Περισσότερα Νέα

Υπόθεση Κολωνού: Ένοχος ο Μίχος για τα κακουργήματα – Αθώα η μητέρα της 12χρονης

Ένοχο για βιασμό κατά πλειοψηφία έκρινε το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο τον 55χρονο...

Μέση Ανατολή: Το Ισραήλ βομβαρδίζει τη Τζαμπάλια και το Χαλέπι της Συρίας

Το Ισραήλ επεκτείνει τη «νεκρή ζώνη» στη Γάζα, παράλληλα με...

Βαθιά τραυματισμένος ο Κυριάκος Μητσοτάκης, τίποτα δεν είναι ίδιο πλέον όπως πριν

*Γράφει ο Βασίλης Σκουρής - Ερώτημα είναι πλέον ακόμα...
Διαφήμιση