Πατούλης: Συνεχίζει να μην δίνει σαφείς απαντήσεις σχετικά με τις αποκαλύψεις της «Αυγής» (βίντεο)

Ημερομηνία:

Διαφήμιση

ΟΓιώργος Πατούλης βρέθηκε αντιμέτωπος με τον διευθυντή του avgi.gr Νίκο Σβέρκο στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ και επιστράτευσε ψέματα μη μπορώντας να απαντήσει στα καταλυτικά αποδεικτικά στοιχεία που αποκάλυψε η «Αυγή» για τη διδακτορική του διατριβή που είναι προϊόν λογοκλοπής από εννέα διδακτορικά τα οποία αντέγραψε.

Ο Περιφερειάρχης Αττικής, ο οποίος βλέπει να χάνει το έδαφος κάτω από τα πόδια του καθώς ακόμα και τα «γαλάζια» στελέχη όπως και άκρως φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ τον αδειάζουν, επέμεινε στο θλιβερό του αφήγημα και βρέθηκε για μια ακόμα φορά ηθικά και πολιτικά έκθετος.

Υπενθυμίζεται ότι ο Γιώργος Πατούλης προσφεύγει στη δικαιοσύνη κατά ΣΥΡΙΖΑ και «Αυγής» στην απέλπιδα προσπάθειά του να απαντήσει με επικοινωνιακούς όρους στην αποκάλυψη της λογοκλοπής.

Το αποκλειστικό και απόλυτα τεκμηριωμένο ρεπορτάζ της «Αυγής» απέδειξε ότι οι 62 από τις 77 σελίδες της διατριβής του Γιώργου Πατούλη ήταν αντιγραφές τμημάτων ή συρραφές αυτολεξεί τμημάτων κυρίως από άλλες εννέα διατριβές.

Τα στοιχεία τεκμηριώθηκαν με τη συνδρομή ομάδας ανεξάρτητων ερευνητών αφού  η διατριβή του Γ. Πατούλη «έτρεξε» στο λογισμικό εντοπισμού λογοκλοπής το οποίο χρησιμοποιεί και το ΕΚΠΑ.

Πηγή: avgi.gr

Διαφήμιση

Κοινοποιήστε:

Διαφήμιση

Δημοφιλή

Διαφήμιση

Περισσότερα Νέα

Κυριάκος Μητσοτάκης: Εξαπάτηση

*Γράφει ο Γιώργος Λακόπουλος - Πώς ακριβώς διαπίστωσε ο Κυριάκος...

Ο Άρειος Πάγος αποφάσισε: Εκτός ευρωεκλογών οι Σπαρτιάτες

Το Α1 Τμήμα του Αρείου Πάγου αποφάσισε σήμερα τη...

Ρέντη: Έρευνα για εγκληματική οργάνωση που εκθέτει τον Ολυμπιακό – «Πόλεμος» κυβέρνησης-Μαρινάκη

*Της Μαίρης Μπενέα - Σοκάρουν οι διαπιστώσεις των αξιωματικών...
Διαφήμιση