Η μαφία στους δρόμους, ενώ προσλαμβάνονται έως 1000 ειδικοί φρουροί στα ΑΕΙ

Ημερομηνία:

Διαφήμιση

Ειδική ομάδα προστασίας μέχρι 1000 ειδικών φρουρών ετοιμάζει η κυβέρνηση, με στόχο την καταπολέμηση της “ανομίας” των πανεπιστημίων.

Πιο συγκεκριμένα, σε ανακοίνωση που επισημοποίησε και μέσω τηλεοπτικού σταθμού, η κυβερνητική εκπρόσωπος Αριστοτελία Πελώνη υποστήριξε την ανάγκη για σύνταξη μιας ειδικής ομάδας αστυνόμευσης των φοιτητών, ελέω της υψηλής εγκληματικότητας που υφίσταται στην Ελλάδα.

Η ΕΛ.ΑΣ ανάρτησε ήδη τη σχετική προκύρηξη όπου προβλέπει την πρόσληψη αρχικά 400 ειδικών φρουρών με δυνατότητα πρόσληψης άλλων 600ων σε βάθος χρόνου από τη λίστα επιλαχόντων και εφόσον παραστεί ανάγκη εντός 9 μηνών, για επιπλέον στελέχωση της ομάδας.

Στις απαιτήσεις, οι υποψήφιοι θα πρέπει να είναι απόφοιτοι τουλάχιστον Λυκείου ή άλλης ισότιμης βαθμίδας εκπαίδευσης του εξωτερικού.

Την στιγμή της ανακοίνωσης από την κ. Πελώνη στον τηλεοπτικό σταθμό Open, καταγραφόταν ένα περιστατικό ενόπλου που άνοιξε πυρ σε διαμέρισμα στον Άλιμο, με στόχο πιθανόν τον εκφοβισμό των ενοίκων του, ενώ λιγότερο από 24 ώρες πριν μάθαμε για την εκτέλεση γνωστού πυγμάχου στη Βάρη, γεγονότα που σίγουρα αποδεικνύουν ότι η αστυνόμευση είναι χρήσιμη εκτός των πυλών των πανεπιστημίων.

Με πληροφορίες από το Documentonews.

Διαφήμιση

Κοινοποιήστε:

Διαφήμιση

Δημοφιλή

Διαφήμιση

Περισσότερα Νέα

Το Ισραήλ συνεχίζει την επίθεση στο νοσοκομείο αλ Σίφα – 200 νεκροί σε 10 μέρες

Τους 200 έχουν φτάσει πλέον οι νεκροί στο νοσοκομείο αλ-Σίφα στην πόλη της Γάζας, κατά την...

Έκθεση-βόμβα από το Λογιστήριο του Κράτους για «γαλάζιες ακρίδες» στο νοσοκομείο Μεταξά

*Του Κώστα Παναγιώτου - Το Documento αποκαλύπτει έκθεση-κόλαφο του...

Τέμπη: Οι ανακρίβειες Βορίδη και τα ψέματα της ΝΔ για την αναθεώρηση του άρθρου 86 του Συντάγματος

Είναι απορίας άξιο πώς γίνεται να θεωρείται “δυνατό χαρτί”...
Διαφήμιση