Πέρασε μόνο με τις ψήφους της ΝΔ το νέο ασφαλιστικό

Ημερομηνία:

Διαφήμιση

Νόμο του Κράτους αποτελεί το νέο ασφαλιστικό νομοσχέδιο καθώς υπερψηφίστηκε από την Ολομέλεια της Βουλής με 158 ψήφους υπέρ έναντι 141.

Στην ονομαστική ψηφοφορία που προκάλεσαν ΣΥΡΙΖΑ, ΚΙΝ.ΑΛΛ. και ΚΚΕ υπέρ του σχεδίου νόμου τάχθηκαν οι βουλευτές της ΝΔ ενώ το καταψήφισαν οι βουλευτές της αντιπολίτευσης. Με ευρύτερη πλειοψηφία επίσης ψηφίσθηκαν και οι δύο υπουργικές τροπολογίες που είχαν κατατεθεί από τα Υπουργεία Οικονομικών και Εργασίας.

Νωρίτερα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ υπογράμμισε ότι το νομοσχέδιο που ψηφίζει η κυβέρνηση «συνιστά ύβρη και εξυπηρετεί συμφέροντα. Πρόσθεσε πως όσο κι αν προσπαθήσει ο κ. Μητσοτάκης να κρύψει και να μασκαρέψει αυτήν την ολοφάνερη αλήθεια δεν θα έχει καμία πιθανότητα να αποφύγει το μοιραίο.

Η πτώση του θα είναι μοιραία και απότομη και η πρόσκρουση με πάταγο». Εξ αυτού του λόγου δεσμεύτηκε πως την πρώτη ημέρα διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ το «έκτρωμα» αυτό θα ξηλωθεί όπως επίσης το ασφαλιστικό, τα εργασιακά, το πτωχευτικό και οι ρυθμίσεις για την σφαγή των εισακτέων στα πανεπιστήμια.

Διαφήμιση

Κοινοποιήστε:

Διαφήμιση

Δημοφιλή

Διαφήμιση

Περισσότερα Νέα

Κυριάκος Μητσοτάκης: Εξαπάτηση

*Γράφει ο Γιώργος Λακόπουλος - Πώς ακριβώς διαπίστωσε ο Κυριάκος...

Ο Άρειος Πάγος αποφάσισε: Εκτός ευρωεκλογών οι Σπαρτιάτες

Το Α1 Τμήμα του Αρείου Πάγου αποφάσισε σήμερα τη...

Ρέντη: Έρευνα για εγκληματική οργάνωση που εκθέτει τον Ολυμπιακό – «Πόλεμος» κυβέρνησης-Μαρινάκη

*Της Μαίρης Μπενέα - Σοκάρουν οι διαπιστώσεις των αξιωματικών...
Διαφήμιση