Πάτρα: Στην τελική ευθεία η υπόθεση του θανάτου των τριών παιδιών

Ημερομηνία:

Διαφήμιση

Ραγδαίες εξελίξεις μέσα στην επόμενη εβδομάδα «βλέπει» ο ταξίαρχος ε.α., Θανάσης Κατερινόπουλος, όσον αφορά την υπόθεση θρίλερ με τα τρία παιδιά στην Πάτρα. 

Ερωτηθείς ο κ. Κατερινόπουλος ανέφερε πως «είναι το έγκλημα του αιώνα, που έχει συνταράξει την ελληνική κοινωνία και όχι μόνο και θα είναι απίθανο να μην είναι εγκληματικές ενέργειες…». 

Οπως ανέφερε χαρακτηριστικά μιλώντας στο Star, «θέλω να πιστεύω ότι μέσα στην εβδομάδα που έρχεται, μέχρι την Τετάρτη θα έχουν τελειώσει όλα… Θα έχουμε και συλλήψεις». 

«Ευθύνη της Αστυνομίας είναι να φτάσει στον δράστη ή τους δράστες, από όπου και αν προέρχονται αυτοί, αλλά έχουν βρει τον στόχο ή τους στόχους» συμπλήρωσε χαρακτηριστικά. 

Τα τρία πρόσωπα «κλειδιά» για τον θάνατο των κοριτσιών

Τρία πρόσωπα- κλειδιά βρίσκονται στο στόχαστρο των Αρχών και όπως όλα δείχνουν οι απαντήσεις που θα κληθούν να δώσουν σε κρίσιμα ερωτήματα θα οδηγήσουν στη λύση του μυστηρίου με τον θάνατο των τριών παιδιών στην Πάτρα.

Τα αποτελέσματα των ιστοπαθολογικών εξετάσεων της 9χρονης Τζωρτζίνας βρίσκονται πλέον στα χέρια του ιατροδικαστή. Οπως αποκάλυψε το Mega και το ρεπορτάζ του Βασίλη Λαμπρόπουλου, δεν φαίνεται να βρέθηκαν δείγματα ασφυκτικού θανάτου, αλλά ούτε και καρδιακό πρόβλημα, το οποίο να εξηγεί μια ξαφνική ανακοπή. Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, πλέον ζητείται περαιτέρω έρευνα για φαρμακευτικές ουσίες που χορηγήθηκαν στο μικρό κορίτσι.

*Πληροφορίες από real.gr

Διαφήμιση

Κοινοποιήστε:

Διαφήμιση

Δημοφιλή

Διαφήμιση

Περισσότερα Νέα

Αποκλεισμός των “Σπαρτιατών” με ένα σκεπτικό που οδηγεί σε μεγάλες περιπέτειες

Καλώς αποκλείστηκαν οι “Σπαρτιάτες” από τη συμμετοχή στις ευρωεκλογές;...

Αλέξης στο Βερολίνο, Αλέξης στην Κωνσταντινούπολη, Αλέξης και στα… Βαλκάνια, που καίνε

*Γράφει ο Βασίλης Σκουρής - Σε κορυφαίο πολιτικό γεγονός...

Τέμπη: Εντολή εισαγγελέα να αποκαλυφθούν ποιοί ξεμπάζωσαν και κατέστρεψαν αποδεικτικό υλικό

*Της Ελένης Καρανικόλα Κοντορούση - Δεκαπέντε μήνες μετά το...
Διαφήμιση