Πάτρα: Νέα πυρκαγιά στα όρια της πόλης, στον Προφήτη Ηλία – Εκκενώνονται κατοικίες και επιχειρήσεις (Βίντεο)

Ημερομηνία:

Διαφήμιση

Δυνάμεις της Πυροσβεστικής και της ΕΛΑΣ κινητοποιήθηκαν νωρίς το μεσημέρι της Πέμπτης για να αντιμετωπίσουν εστία φωτιάς που εκδηλώθηκε στην Περιμετρική Πατρών και συγκεκριμένα στο λόφο Προφητης Ηλίας στο ύψος των Συχαινών.

Όπως αναφέρει το Αθηναΐκό Πρακτορείο, δόθηκε από την Πυροσβεστική εντολή για την προληπτική εκκένωση κατοικιών και επιχειρήσεων που βρίσκονται κοντά στο μέτωπο της φωτιάς. Σύμφωνα με πληροφορίες, κάτοικοι και εργαζόμενοι θα μεταφερθούν στον υπαίθριο χώρο στάθμευσης αυτοκινήτων του κλειστού γηπέδου «Τόφαλος», ενώ τα εναέρια πυροσβεστικά μέσα έχουν ξεκινήσει τις ρίψεις νερού πάνω από το πύρινο μέτωπο.

Από την αρμόδια 6η Διοίκηση Υγειονομικής Περιφέρειας τέθηκε σε κατάσταση μέγιστης ετοιμότητας το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας που βρίσκεται σχετικά κοντά στην περιοχή της φωτιάς.

Η φωτιά αυτή είναι η δεύτερη μέσα σε ένα 24ωρο που ξεσπά κοντά στον αστικό ιστό της Πάτρας, ενώ στον Ερύμανθο οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής προσπαθούν να σβήσουν οριστικά τις φλόγες που από χτες καίνε δασικές εκτάσεις στον Ερύμανθο, απειλώντας χωριά της νότιας Αχαΐας και της παρακείμενης Ηλείας.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Διαφήμιση

Κοινοποιήστε:

Διαφήμιση

Δημοφιλή

Διαφήμιση

Περισσότερα Νέα

Άνεμοι ακροδεξιού λαϊκισμού στα πανιά της ΝΔ με την υποψηφιότητα Μπελέρη

*Γράφει ο Στράτος Βαλτινός - Αν ο Ερντογάν έχριζε...

Τέμπη – μπάζωμα: Πειθαρχική έρευνα για την εισαγγελέα που αρχειοθέτησε την μήνυση κατά Τριαντόπουλου

Η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Γεωργία Αδειλίνη, ζητά πειθαρχική...

Εκτός ευρωψηφοδελτίου ΣΥΡΙΖΑ ο Παπανώτας – Το παρασκήνιο και η κόντρα με τη Μπεκατώρου

Ενοχλημένος εμφανίστηκε ο Δημήτρης Παπανώτας στην πρώτη του δήλωση...
Διαφήμιση