Ο Eρικ Θανόπουλος, ο «high tech» σύμβουλος του Μητσοτάκη προειδοποίησε: Δεν γλυτώνουμε το «μαύρισμα»

Ημερομηνία:

Διαφήμιση

Ο Eρικ Θανόπουλος-Παρκς, ο οποίος είναι ο λιγότερο γνωστός από το επιτελείο του Κυριάκου Μητσοτάκη, αλλά ίσως ένας από τους ανθρώπους που κάνει τη σημαντικότερη δουλειά, φέρεται να προειδοποίησε τον πρωθυπουργό τις τελευταίες ημέρες για την κατάσταση του επικρατεί. 

Ο Eρικ Θανόπουλος-Παρκς είναι «καταδρομέας» του Μητσοτάκη στην μάχη των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, καθώς ασχολείται με τα ψηφιακά εργαλεία και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της Νέας Δημοκρατίας και της κυβέρνησης και αποτελεί έναν πολύτιμο κρίκο στην αλυσίδα της επικοινωνιακής στρατηγικής του πρωθυπουργού.

Ο Ελληνοαμερικανός είναι ένας από τους λίγους συμβούλους του Κ.Μητσοτάκη που δεν ζει στη «φούσκα» των Βερσαλλιών, καθώς βρίσκεται διαρκώς σε επαφή με κόσμο, αφού πρέπει να βλέπει τι θέλουν οι πολίτες, ώστε το υιοθετούν τα social media της κυβέρνησης.

Ο ίδιος δεν πηγαίνει συχνά στο Μαξίμου, ενώ σπάνια συμμετέχει σε συσκέψεις. Παρόλα αυτά οι πληροφορίες αναφέρουν ότι βλέπει ότι υπάρχει ένα τέλμα και ότι τα πράγματα για τη Νέα Δημοκρατία είναι κάτι παραπάνω από δύσκολα.

Πριν από λίγες ημέρες φέρεται να είχε επικοινωνία και με τον ίδιο τον πρωθυπουργό στον οποίο μετέφερε την οργή που επικρατεί στην κοινωνία, λέγοντας του ότι πλέον η κατάσταση δεν έχει γυρισμό και ότι έρχεται συντριβή στις εκλογές. 

Να αναφέρουμε ότι ο Ελληνοαμερικανός είχε προειδοποιήσει εδώ και μήνες τους υπόλοιπους συμβούλους του πρωθυπουργού για την κατάσταση που επικρατεί, παρόλα αυτά οι πληροφορίες αναφέρουν ότι τώρα βλέπει πως τώρα είχε επικοινωνία επί τους θέματος με τον ίδιο τον Κυριάκο Μητσοτάκη. 

*Ο Ερικ Παρκς γεννήθηκε το 1975 στην Αθήνα. Σπούδασε Εγκληματολογία στο Πανεπιστήμιο του Μέριλαντ στις ΗΠΑ και Νομική στο Πανεπιστήμιο του Εσεξ στη Βρετανία και ξεκίνησε να εργάζεται ως δικηγόρος στο Κολοράντο, για να κάνει πολύ γρήγορα στροφή στην καριέρα του και να ασχοληθεί με τις τηλεπικοινωνίες, τον σχεδιασμό βιντεοπαιχνιδιών και την ψηφιακή διαφήμιση στην Αμερική, στα Βαλκάνια και, φυσικά, στην Ελλάδα.

Πηγή: pronews.gr

Διαφήμιση

Κοινοποιήστε:

Διαφήμιση

Δημοφιλή

Διαφήμιση

Περισσότερα Νέα

Το Ισραήλ συνεχίζει την επίθεση στο νοσοκομείο αλ Σίφα – 200 νεκροί σε 10 μέρες

Τους 200 έχουν φτάσει πλέον οι νεκροί στο νοσοκομείο αλ-Σίφα στην πόλη της Γάζας, κατά την...

Έκθεση-βόμβα από το Λογιστήριο του Κράτους για «γαλάζιες ακρίδες» στο νοσοκομείο Μεταξά

*Του Κώστα Παναγιώτου - Το Documento αποκαλύπτει έκθεση-κόλαφο του...

Τέμπη: Οι ανακρίβειες Βορίδη και τα ψέματα της ΝΔ για την αναθεώρηση του άρθρου 86 του Συντάγματος

Είναι απορίας άξιο πώς γίνεται να θεωρείται “δυνατό χαρτί”...
Διαφήμιση