Ο Ραγκούσης αποστόμωσε την Γιαννακοπούλου αναφέροντας απλά το ονοματεπώνυμο του Κώστα Καραμανλή (Βίντεο)

Ημερομηνία:

Διαφήμιση

To ονοματεπώνυμο του Κώστα Καραμανλή αρκούσε για να απαντήσει ο Γιάννης Ραγκούσης στην ανεξήγητη παρέμβαση και κριτική της Νάντιας Γιαννακοπούλου, η οποία πήρε τον λόγο για να απαντήσει στον Αλέξη Τσίπρα τη στιγμή που αναμενόταν η τοποθέτηση του προέδρου της Κ.Ο. του ΚΙΝΑΛ, Μιχάλη Κατρίνη.

Παρά το γεγονός ότι ο Αλέξης Τσίπρας στηλίτευσε τα πεπραγμένα της κυβέρνησης Καραμανλή για την πελατειακή διαχείριση των φονικών πυρκαγιών στην Ηλεία, η κοινοβουλευτική εκπρόσωπος του ΚΙΝΑΛ εγκάλεσε τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης επειδή δεν ανέφερε το ονοματεπώνυμο του τότε πρωθυπουργού. Μάλιστα, εντύπωση προκάλεσε ότι σε δεύτερο χρόνο η κ. Γιαννακοπούλου δεν σχολίασε καν την τοποθέτηση του Κώστα Τσιάρα, όντας προσηλωμένη στην κριτική προς τον ΣΥΡΙΖΑ.

Αμέσως μετά την κοινοβουλευτική εκπρόσωπο του ΚΙΝΑΛ τον λόγο ζήτησε και πήρε ο Γ. Ραγκούσης, ο οποίος θύμισε με νόημα ότι «σήμερα συζητάμε το πόρισμα για την αμαρτωλή λίστα Πέτσα της κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη». Επιπλέον, εξέφρασε την ελπίδα να μην πιάνουν τόπο «οι ανοίκειες επιθέσεις του κ. Μητσοτάκη και των υπουργών του απέναντι στον κ. Ανδρουλάκη και απέναντι συνολικά στο ΚΙΝΑΛ με σκοπό να στραφούν εναντίον του Αλέξη Τσίπρα και του ΣΥΡΙΖΑ».

Και εξήγησε: «Διότι αγαπητή κυρία Γιαννακοπούλου πέραν του ότι σήμερα συζητούμε τη λίστα Πέτσα της κυβέρνησης Μητσοτάκη, πρωθυπουργός της χώρας δεν είναι πια ο Αλέξης Τσίπρας ούτε κυβερνάει ο ΣΥΡΙΖΑ». Τόνισε δε ότι «οι ίσες αποστάσεις δεν είναι μόνο ιστορικό πρόβλημα για ένα κόμμα, όπως το ΠΑΣΟΚ του Ανδρέα Παπανδρέου» και κατέληξε δίνοντας πληρωμένη απάντηση στην πολιτική του αντίπαλο: «Αγαπητή κα Γιαννακοπούλου, ως κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, άρα και του Αλέξη Τσίπρα, μία τελευταία κουβέντα: Κώστας Καραμανλής».

Δείτε το βίντεο:

Πηγή: documentonews.gr

Διαφήμιση

Κοινοποιήστε:

Διαφήμιση

Δημοφιλή

Διαφήμιση

Περισσότερα Νέα

Κυριάκος Μητσοτάκης: Εξαπάτηση

*Γράφει ο Γιώργος Λακόπουλος - Πώς ακριβώς διαπίστωσε ο Κυριάκος...

Ο Άρειος Πάγος αποφάσισε: Εκτός ευρωεκλογών οι Σπαρτιάτες

Το Α1 Τμήμα του Αρείου Πάγου αποφάσισε σήμερα τη...

Ρέντη: Έρευνα για εγκληματική οργάνωση που εκθέτει τον Ολυμπιακό – «Πόλεμος» κυβέρνησης-Μαρινάκη

*Της Μαίρης Μπενέα - Σοκάρουν οι διαπιστώσεις των αξιωματικών...
Διαφήμιση