Ο Πρόεδρος της κοινότητας Ροβιών καταγγέλει ότι το Μαξίμου άφησε επίτηδες την Εύβοια να καεί (Βίντεο)

Ημερομηνία:

Διαφήμιση

Φουντώνει η οργή των κατοίκων της Εύβοιας, που προχωρούν σε πολύ σοβαρές καταγγελίες και απειλούν μαζικά με μηνύσεις και αγωγές για την τεράστια οικολογική και οικονομική καταστροφή από τα πύρινα μέτωπα που συνεχίζουν να κατακαίνε την περιοχή για έβδομη μέρα.

Ο πρόεδρος της κοινότητας των Ροβιών Θοδωρής Κέρης μιλώντας στο κανάλι Mega, ζήτησε την παρέμβαση εισαγγελέα, κάνοντας λόγο για 100% καταστροφή του δάσους στην κοινότητα, η οποία περιλαμβάνει επίσης: Παλαιοχώρι, Δαμιά, Καμούδι, Δριμώνα, Μαρούλι, Κούλουρους, Όσιο Δαυίδ. ”Καμένη γη παντού. Δεν υπάρχει πράσινο πουθενά. Έχει καεί ολοσχερώς από Ευβοϊκό έως το Αιγαίο” σχολίασε.

”Αν αυτή τη στιγμή ερχόταν εδώ ο Μητσοτάκης ή ο Χαρδαλιάς θα έπρεπε να έχουν μαζί πέντε διμοιρίες ΜΑΤ. Σας το λέω εγώ που είχα ψηφίσει τη Νέα Δημοκρατία. Έχω απογοητευτεί όσο δεν παίρνει” τόνισε ο ίδιος διαβεβαιώνοντας ότι λέει την πραγματικότητα αδιαφορώντας εάν θα υποστεί συνέπειες από οποιονδήποτε.

Σε επισήμανση δημοσιογράφου του Mega για την υπόσχεση της κυβέρνησης σχετικά με μέτρα στήριξης ο κ. Κέρης απάντησε χαρακτηριστικά το εξής: ”Το Μαξίμου έκαψε επίτηδες την Εύβοια, γιατί τρεις μέρες δεν σηκώθηκε ούτε ένα εναέριο μέσο, δεν πέταξε ούτε drone. Για να φυτέψουν την Εύβοια όπως και όλη την Ελλάδα με ανεμογεννήτριες”.

Δείτε το βίντεο με όλες τις δηλώσεις του προέδρου των Ροβιών – Εύβοιας:

Πληροφορίες από rosa.gr

Διαφήμιση

Κοινοποιήστε:

Διαφήμιση

Δημοφιλή

Διαφήμιση

Περισσότερα Νέα

Τέμπη: Εντολή εισαγγελέα να αποκαλυφθούν ποιοί ξεμπάζωσαν και κατέστρεψαν αποδεικτικό υλικό

*Της Ελένης Καρανικόλα Κοντορούση - Δεκαπέντε μήνες μετά το...

Κασσελάκης: «Στα χέρια μας να κάνουμε το αύριο καλύτερο – Ριζική επανεκκίνηση του ΕΣΥ» (ΒΙΝΤΕΟ)

Το πολύπαθο νοσοκομείο της Κω επισκέφθηκε την Τετάρτη 24 Απριλίου ο πρόεδρος...

Ευρωεκλογές 2024: Το εμπόριο πατριωτισμού του Μητσοτάκη – Τι κρύβει η επιλογή Μπελέρη

*Του Σπύρου Σουρμελίδη - Αντί να επιβάλει το Ευρωπαϊκό...
Διαφήμιση