Ο Μητσοτάκης προσπαθεί από τώρα να βρει «ένοχους» για το επόμενο lockdown

Ημερομηνία:

Διαφήμιση

Μια απλή, δεύτερη ανάγνωση στις δηλώσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη στο ράδιο «Κ» της Καθημερινής, φανερώνουν το επόμενο «πλάνο» του πρωθυπουργού.

Ο Κ. Μητσοτάκης φαίνεται πως ήδη αναζητά το επόμενο «θύμα», τον επόμενο υπαίτιο για ένα αναπάντεχο κοινωνικό«πισωγύρισμα». Στο νέο κυβερνητικό αφήγημα οι καινούριοι ένοχοι είναι οι ανεμβολίαστοι. «Αυτοί» θα φταίνε για ένα ενδεχόμενο νέο lockdown και όχι η αποτυχημένη στραγητική της κυβέρνησης στο θέμα των εμβολιασμών.

«Η χώρα δεν θα ξανακλείσει για να προστατευθούν λίγοι ανεμβολίαστοι και να πληρώσει το μάρμαρο η μεγάλη πλειοψηφία του ελληνικού πληθυσμού που είναι εμβολιασμένη».

Αυτό σημείωσε με πολύ ξεκάθαρο τρόπο μεταξύ άλλων ο πρωθυπουργός στη συνέντευξη του. Άρα με μια μικρή αντιστροφή της πρωθυπουργικής ρήσης έχουμε το εξής απλό αποτελέσμα…

Οι ανεμβολίαστοι θα φταίνε αν ξανακλείσει η χώρα και αν αναγκαστεί να πληρώσει το μάρμαρο η μεγάλη πλειοψηφία του ελληνικού πληθυσμού.

Είναι εύκολα αντιληπτό πως εδώ και μεγάλο διάστημα ο κοινωνικός αυτοματισμός είναι το κύριο όπλο της κυβερνητικής προπαγάνδας. Αυτό όμως που δεν περιμέναμε είναι το να αναλαμβάνει  ο ίδιος ο πρωθυπουργός με «έκτακτη» συνέντευξη να το κατοχυρώσει και ως επίσημη κυβερνητική πολιτική.

Ενδεικτικό του πανικού που βρίσκεται ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι και η ανάρμοστη επίθεση που εξαπέλυσε προς την αξιωματική αντιπολίτευση πάλι για το θέμα της πανδημίας.

Ο πρωθυπουργός κατηγορεί τον ΣΥΡΙΖΑ για «υγειονομικό σαμποτάζ με μόνο σκοπό την αποκόμιση πολιτικού οφέλους -το οποίο τελικά απ’ ότι φαίνεται δεν ήρθε κιόλας. Αυτό είναι ασυγχώρητο για μένα. Ασυγχώρητο».

Πηγή: koutipandoras.gr

Διαφήμιση

Κοινοποιήστε:

Διαφήμιση

Δημοφιλή

Διαφήμιση

Περισσότερα Νέα

Τέμπη: Εντολή εισαγγελέα να αποκαλυφθούν ποιοί ξεμπάζωσαν και κατέστρεψαν αποδεικτικό υλικό

*Της Ελένης Καρανικόλα Κοντορούση - Δεκαπέντε μήνες μετά το...

Κασσελάκης: «Στα χέρια μας να κάνουμε το αύριο καλύτερο – Ριζική επανεκκίνηση του ΕΣΥ» (ΒΙΝΤΕΟ)

Το πολύπαθο νοσοκομείο της Κω επισκέφθηκε την Τετάρτη 24 Απριλίου ο πρόεδρος...

Ευρωεκλογές 2024: Το εμπόριο πατριωτισμού του Μητσοτάκη – Τι κρύβει η επιλογή Μπελέρη

*Του Σπύρου Σουρμελίδη - Αντί να επιβάλει το Ευρωπαϊκό...
Διαφήμιση