Ο Μάκης Βορίδης συνδέει το οργανωμένο έγκλημα με τα Πανεπιστήμια, για να δικαιολογήσει την Αστυνομοκρατία

Ημερομηνία:

Διαφήμιση

Πρωτοφανή επιχειρήματα επιστρατεύουν τώρα κορυφαία στελέχη της κυβέρνησης προκειμένου η ηγεσία του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη και η ΕΛΑΣ να «δραπετεύσουν» από τις ευθύνες τους  για την έξαρση της εγκληματικότητας.

Αντιμέτωπη με τις προεκλογικές της δεσμεύσεις και τις μεγαλοστομίες βρίσκεται και στο πεδίο της Ασφάλειας η κυβέρνηση Μητσοτάκη, με τον υπουργό Εσωτερικών Μάκη Βορίδη να συκοφαντεί σήμερα τους φοιτητές και τους καθηγητές των Πανεπιστημίων, προκειμένου να δικαιολογήσει την είσοδο της αστυνομίας στα ΑΕΙ, την ώρα μάλιστα που οι εν ψυχρώ εκτελέσεις δίνουν και παίρνουν.

Μετά το άδειασμα στον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη από τον Εισαγγελέα Αρείου Πάγου, ο Μάκης Βορίδης συνέδεσε ευθέως τα Πανεπιστήμια με το οργανωμένο έγκλημα, προκειμένου η κυβέρνηση κι ΕΛΑΣ να απεκδυθούν των ευθυνών τους.

Απαντώντας για την κριτική που δέχεται η κυβέρνηση για τη σύσταση ειδικού αστυνομικού σώματος στα Πανεπιστήμια ενώ η το οργανωμένο έγκλημα συνεχίζει τη δράση του, ισχυρίστηκε, δεν πρέπει να υποτιμάται την κατάσταση στα Πανεπιστήμια και ούτε να υποτιμάμε «τη σχέση που αναπτύσσεται μεταξύ του οργανωμένου εγκλήματος και ομάδων οι οποίες είναι συστηματικά παραβατικές και χρησιμοποιούν διάφορα κενά που υπάρχουν στο νόμο. Ένα από αυτά ήταν τα Πανεπιστήμια για να οργανώνουν τις εγκληματικές τους δραστηριότητες. Μην τα αποσυνδέουμε»!

Έτσι αντιλαμβάνεται τα δημόσια Πανεπιστήμια της χώρας η σημερινή κυβέρνηση: Ως… γιάφκες και άντρα ανομιών κι όχι ως ιδρύματα γνώσης και ιδεών.

Διαφήμιση

Κοινοποιήστε:

Διαφήμιση

Δημοφιλή

Διαφήμιση

Περισσότερα Νέα

Το Ισραήλ συνεχίζει την επίθεση στο νοσοκομείο αλ Σίφα – 200 νεκροί σε 10 μέρες

Τους 200 έχουν φτάσει πλέον οι νεκροί στο νοσοκομείο αλ-Σίφα στην πόλη της Γάζας, κατά την...

Έκθεση-βόμβα από το Λογιστήριο του Κράτους για «γαλάζιες ακρίδες» στο νοσοκομείο Μεταξά

*Του Κώστα Παναγιώτου - Το Documento αποκαλύπτει έκθεση-κόλαφο του...

Τέμπη: Οι ανακρίβειες Βορίδη και τα ψέματα της ΝΔ για την αναθεώρηση του άρθρου 86 του Συντάγματος

Είναι απορίας άξιο πώς γίνεται να θεωρείται “δυνατό χαρτί”...
Διαφήμιση