“Ο κήπος με τις αλήθειες”, πρεμιέρα στο θέατρο Μουσούρη

Ημερομηνία:

Διαφήμιση

Ο Σταμάτης Φασουλής και η Μίρκα Παπακωνσταντίνου συμπρωταγωνιστούν στην παράσταση του έργου του βραβευμένου Αυστραλού θεατρικού συγγραφέα Άντριου Μπόβελ από σήμερα Πέμπτη 21 Οκτωβρίου.

Ο Σταμάτης Φασουλής και η Μίρκα Παπακωνσταντίνου συναντιούνται για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια στη σκηνή του ιστορικού Θεάτρου Μουσούρη με το έργο «Ο κήπος με τις αλήθειες» («Things I know to be true») του βραβευμένου Αυστραλού θεατρικού συγγραφέα και σεναριογράφου του κινηματογράφου και της τηλεόρασης Άντριου Μπόβελ. Ένα έργο ακραία κωμικό, διαποτισμένο από τρυφερή μελαγχολία, το οποίο εκτυλίσσεται στον κήπο μιας οικογένειας.

Ο «Κήπος με τις αλήθειες» πραγματοποίησε την παγκόσμια πρεμιέρα του στην Αυστραλία τον Μάιο του 2016 και είναι από τα έργα που καθιέρωσαν τον Άντριου Μπόβελ διεθνώς, ενώ η αμερικανική πρεμιέρα του έγινε τον Μάρτιο του 2019.

Η ταυτότητα της παράστασης:
Μετάφραση – Σκηνοθεσία: Σταμάτης Φασουλής
Σκηνικά: Μανόλης Παντελιδάκης
Κοστούμια: Ντένη Βαχλιώτη
Φωτισμοί: Ελευθερία Ντεκώ
Μουσική επιμέλεια: Ιάκωβος Δρόσος
Βοηθός σκηνοθέτη: Παύλος Σαχπεκίδης
Βοηθός σκηνογράφου: Ελίνα Δράκου
Βοηθός ενδυματολόγου: Χριστίνα Τσουτσουλίγα
Θεατρικές επιχειρήσεις: Κάρολος Παυλάκης

Παίζουν: Σταμάτης Φασουλής, Μίρκα Παπακωνσταντίνου, Ματίνα Νικολάου, Ιωάννης Αθανασόπουλος, Παναγιώτης Γαβρέλας, Βίκυ Διαμαντοπούλου

Ο κήπος με τις αλήθειες, Θέατρο Μουσούρη, πλ. Καρύτση 7, τηλ. 210 3310936. Ημέρες και ώρες παραστάσεων: Τετάρτη, Πέμπτη, Παρασκευή 21:00, Σάββατο (λαϊκή απογευματινή) 17:00, Κυριακή 18:00, 21:00. Τιμές εισιτηρίων: Γενική είσοδος από 17 έως 22€, φοιτητικό, νεανικό έως 26 ετών, άνω των 65 ετών 14€, ανέργων 10€. Προπώληση εισιτηρίων: www.ticketmaster.gr, τηλ. 210 8938111, εκδοτήρια θεάτρου.

Το θέατρο Μουσούρη τηρεί όλα τα απαραίτητα μέτρα σύμφωνα με τα υγειονομικά πρωτόκολλα. Ο χώρος του θεάτρου θα λειτουργήσει μόνο με θεατές που έχουν ολοκληρώσει τον εμβολιασμό τους τουλάχιστον 15 ημέρες πριν από την ημερομηνία κατά την οποία θα παρακολουθήσουν την παράσταση, καθώς και νοσήσαντες εντός τελευταίου εξαμήνου. Κατά την είσοδο των θεατών στο χώρο, θα γίνεται έλεγχος των απαραίτητων πιστοποιητικών. Η είσοδος των ανήλικων θεατών θα γίνεται με επίδειξη υπεύθυνης δήλωσης αρνητικού self test από το gov.gr.

* Πληροφορίες από ieidiseis.gr

Διαφήμιση

Κοινοποιήστε:

Διαφήμιση

Δημοφιλή

Διαφήμιση

Περισσότερα Νέα

Θα πει όχι η Ελλάδα αν της ζητηθεί συνδρομή στην επίθεση κατά του Ιράν;

*Του Δημήτρη Κωνσταντακόπουλου - Μόνο ντροπή μπορεί να νοιώσει...

Πολάκης σε Άδωνι για το φάρμακο URSOFALK: Λύσε το θέμα και άσε τα ντιλαρίσματα

Επανήλθε στην υπόθεση της έλλειψης του φαρμάκου URSOFALK, ο Παύλος...
Διαφήμιση