Ο γιος του Μητσοτάκη και τα άλλα παιδιά

Ημερομηνία:

Διαφήμιση

Να, λοιπόν, που περνάει μέσο και στην Εσπερία. Ο γιος του Κ. Μητσοτάκη βρήκε δουλειά ως συνεργάτης Ισπανού δεξιού ευρωβουλευτή και προφανώς αυτό δεν έγινε μετά από εξέταση βιογραφικών και προσωπικές συνεντεύξεις αλλά χάρη στις διασυνδέσεις του πατέρα του.

Δεν είναι ο πρώτος γιος που βρίσκει την άκρη του με τις “πλάτες” του μπαμπά. Και προφανώς έχει τα τυπικά προσόντα για τη θέση. Επομένως, δεν υπάρχει κάτι πρωτοφανές ούτε κάτι παράτυπο.

Υπάρχει, όμως, κάτι πραγματικά παράξενο.

Σε μια συγκυρία στην οποία η μέση ελληνική οικογένεια δοκιμάζεται σκληρά από την ακρίβεια και την ενεργειακή κρίση, με τον πρωθυπουργό να έχει υποσχεθεί ανάσχεση του brain drain, ενώ η ΝΔ βάλλεται για ελιτισμό και έλλειψη ενσυναίσθησης (από το “χαλάλι” της Καραμανλή μέχρι τους “τζαμπατζήδες” του Οικονόμου), αυτό σκέφτηκαν να κάνουν; Να τακτοποιήσουν το παιδί στη ζεστή αγκαλιά του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος;

Χάθηκε μια ουδέτερη απασχόληση στον ιδιωτικό τομέα και πάλι με τις “πλάτες” του μπαμπά; Έπρεπε να αναζητηθεί μια θεσούλα στην πολιτική οικογένεια της ευρωπαϊκής Δεξιάς; Για να δηλωθεί ακόμη μια φορά πόσο αδιαφορούν στο  Μέγαρο Μαξίμου για τη λαϊκή δυσφορία που προκαλούν με τον ελιτισμό τους; Για να φανεί ξανά πόσο απολαμβάνουν τα προνόμια της εξουσίας;

Ο Κωνστανταντίνος Μητσοτάκης δεν βάλλεται επειδή είναι γιος του πρωθυπουργού, όπως υποστηρίζουν. Βάλλεται επειδή βολεύεται ως γιος πρωθυπουργού. Η διαφορά είναι μεγάλη. 

Πηγή: tvxs.gr

Διαφήμιση

Κοινοποιήστε:

Διαφήμιση

Δημοφιλή

Διαφήμιση

Περισσότερα Νέα

Έγκλημα στα Τέμπη: Βρέθηκαν υπολείμματα οστών στο οικόπεδο που μεταφέρθηκαν τα μπάζα

Νέες εξελίξεις φέρνει στην υπόθεση του εγκλήματος στα Τέμπη η επιμονή των συγγενών των...

Δημ. Κωνσταντακόπουλος: Είναι επικίνδυνο η Ελλάδα να εμπλακεί στην κρίση της Μέσης Ανατολής (ΒΙΝΤΕΟ)

*Συνέντευξη του Δημήτρη Κωνσταντακόπουλου στον Πάρι Καρβουνόπουλο - Ζούμε...

Θεσσαλονίκη – Fly Over: Τώρα (και) οσμή σκανδάλου για ένα αχρείαστο έργο

*Του Γιάννη Μυλόπουλου - Αυτά που γνωρίζαμε μέχρι πρότινος...

Κασσελάκης: Από Μαξίμου η εντολή στα site που ελέγχει για τα περί «έντονης κριτικής στον Κασσελάκη»

Σκληρή απάντηση στα δημοσιεύματα περί έντονης κριτικής στο πρόσωπό του κατά...
Διαφήμιση