Ολόκληρη η ομιλία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Αλέξη Τσίπρα στην ΔΕΘ (Βίντεο)

Ημερομηνία:

Διαφήμιση

Για μια «ΝΕΑ ΑΡΧΗ» στον τόπο, με ριζικές και εκ βάθρων αλλαγές σε όλους τους βασικούς τομείς όπως της Υγείας, της Παιδείας, της Εργασίας, της Οικονομίας, καθώς επίσης και στις θεσμικές τομές στο κράτος αναφέρθηκε ο Αλέξης Τσίπρας από το βήμα της 85ης ΔΕΘ.

Ειδικότερα, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, μίλησε για μια ισχυρή προοδευτική κυβέρνηση που θα κλείσει τις πληγές της κυβέρνησης Μητσοτάκη καθώς «στη νέα εποχή των πολλαπλών κρίσεων, δε μπορούμε να προχωρήσουμε όπως πριν. Ήρθε η ώρα, να τραβήξουμε μια γραμμή και να αλλάξουμε».

Και συνέχισε: «Να ανεβάσουμε την πολιτική από τα υπόγεια της ιδιοτέλειας και της διαπλοκής, στο ύψος των αναγκών που έχουν οι άνθρωποι. Να βάλουμε την ελπίδα στη θέση του φόβου. Την ασφάλεια στη θέση της ανασφάλειας. Αυτή την επιθυμία μας να επιχειρήσουμε μια τέτοια τολμηρή αλλαγή, συνοψίζει το σύνθημα που έχω σήμερα στη πλάτη μου. Σήμερα, η πατρίδα μας έχει ανάγκη από μια νέα αρχή, με την κοινωνία στη πρώτη γραμμή».

Ο κ. Τσίπρας εξειδίκευσε τη νέα αρχή λέγοντας ότι αυτή αφορά το πολιτικό σύστημα, το κράτος και το μοντέλο διακυβέρνησης, την οικονομία και το παραγωγικό μοντέλο και παρουσίασε τους βασικούς πυλώνες στην Υγεία, στην Παιδεία, στην Εργασία και στην Οικονομία.

Ολόκληρη η ομιλία του στο βίντεο που ακολουθεί:

Διαφήμιση

Κοινοποιήστε:

Διαφήμιση

Δημοφιλή

Διαφήμιση

Περισσότερα Νέα

Άνεμοι ακροδεξιού λαϊκισμού στα πανιά της ΝΔ με την υποψηφιότητα Μπελέρη

*Γράφει ο Στράτος Βαλτινός - Αν ο Ερντογάν έχριζε...

Τέμπη – μπάζωμα: Πειθαρχική έρευνα για την εισαγγελέα που αρχειοθέτησε την μήνυση κατά Τριαντόπουλου

Ηεισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Γεωργία Αδειλίνη, ζητά πειθαρχική εξέταση...

Εκτός ευρωψηφοδελτίου ΣΥΡΙΖΑ ο Παπανώτας – Το παρασκήνιο και η κόντρα με τη Μπεκατώρου

Ενοχλημένος εμφανίστηκε ο Δημήτρης Παπανώτας στην πρώτη του δήλωση...
Διαφήμιση