Ολλανδή δημοσιογράφος στρίμωξε τον Μητσοτάκη – Έτσι είναι όταν δεν υπάρχει «λίστα Πέτσα»

Ημερομηνία:

Διαφήμιση

Σοβαρό επεισόδιο σημειώθηκε κατά τη διάρκεια της κοινή συνέντευξης Τύπου του Κυριάκου Μητσοτάκη με τον πρωθυπουργό της Ολλανδίας Μαρκ Ρούτε.

Ο πρωθυπουργός έχασε τη ψυχραιμία του όταν η Ολλανδή δημοσιογράφος Ίνγκεμποργκ Μπέγκελ κατηγόρησε δημόσια τον Κυριάκο Μητσοτάκη ότι λέει ψέματα για τις παράνομες επαναπροωθήσεις των προσφύγων.

Συγκεκριμένα η δημοσιογράφος τον ρώτησε:

“Κύριε Μητσοτάκη, πότε επιτέλους θα σταματήσετε να λέτε ψέματα για τις επαναπροωθήσεις και για το τι συμβαίνει με τους πρόσφυγες; Παρακαλώ, μην προσβάλλετε τη νοημοσύνη τη δική μου και των δημοσιογράφων σε όλο τον κόσμο. Υπάρχουν συντριπτικά στοιχεία και συνεχίζεται να λέτε ψέματα, είναι ναρκισσιστικό. Γιατί δεν είστε ειλικρινής; Να πείτε οι Βρυξέλλες μας άφησαν μόνους μας, περιμέναμε 6 χρόνια, κανείς δεν έκανε τίποτα, πρέπει να μεταφέρουμε αλλού τον κόσμο, και ναι κάνω βάρβαρες επαναπροωθήσεις. Γιατί σταματήσατε να χτυπάτε την πόρτα των Βρυξελλών ζητώντας κατανομή προσφύγων;”

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης μετά το πρώτο σοκ, απάντησε έντονα: «Δε θα έρθεις εδώ και να με προσβάλλεις. Είμαι ξεκάθαρος; Μιλάω τώρα, Δε θα με διακόπτεις» σημείωσε μεταξύ άλλων.

Δείτε το επεισόδιο στο βίντεο μετά το 20.33

Αμέσως μετά τη συνέντευξη τύπου των δύο πρωθυπουργών η Ολλανδή δημοσιογράφος ανάρτησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης το εξής σχετικά με το επεισόδιο:

Ήταν σουρεαλιστικό. Ο Μητσοτάκης τα έχασε εντελώς. Η πιο φρικτή εμπειρία ήταν ότι τον κοίταξα μέσα στα μάτια, βαθιά και έλεγε ψέματα, ψέματα, ψέματα. Είναι φοβερό! Ονόμασε την αλήθεια “προσβολή”.

Η Ίνγκεμποργκ Μπέγκελ αναφέρει επίσης ότι όταν βγήκε από το Μέγαρο Μαξίμου, είχε την αίσθηση ότι κάποιος την ακολουθούσε, ενώ προαναγγέλλει ότι σήμερα Τετάρτη θα επανέλθει στο θέμα.

Διαφήμιση

Κοινοποιήστε:

Διαφήμιση

Δημοφιλή

Διαφήμιση

Περισσότερα Νέα

Το Leftdoor.eu συμμετέχει στην 24ωρη απεργία των ΜΜΕ

Το documentonews.gr, συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε για...

Φτάνει μια 24ωρη απεργία; Αντέχουμε 60 χρόνια μνημόνια;

*Του Δημήτρη Κωστάκου - Πυρετωδώς προετοιμάζονται ΓΣΕΕ, ΠΑΜΕ, Εργατικά...

Ένταση στη Μέση Ανατολή / Το Ισραήλ αποφάσισε: «Το χτύπημά μας κατά του Ιράν θα είναι επώδυνο»

«Επώδυνα» αντίποινα κατά του Ιράν αποφάσισε το μικρό υπουργικό...
Διαφήμιση