Να κάτσουμε μπροστά στον καθρέφτη μας,να επανασυστηθούμε και να δούμε πώς θα πάμε παρακάτω.

Ημερομηνία:

Διαφήμιση

* Γράφει ο Δημήτρης Χατζηνικόλας – Κάποιοι λένε “όχι” στα εμβόλια και νομίζουν ότι κάνουν επανάσταση. Κάποιοι λένε “όχι” στην απογραφή και νομίζουν ότι κλείνουν την πόρτα στην εξουσία που τους ξέσκισε τη ζωή.

Κάποιοι άλλοι θυμώνουν για τους ηθοποιούς που έχασαν τη δουλειά τους αλλά μια χαρά επικροτούν τους 7000 υγειονομικούς που βρέθηκαν εκτός δουλειάς.

Κάποιοι πιστεύουν ότι τα ράσα δεν κολλάνε και κάποιοι άλλοι ότι τα συρίτια δεν κολλάνε. Κάποιοι πανηγυρίζουν που ξοδέψαμε 10 δις για όπλα και θεωρούν πεταμένα λεφτά 100 ΜΕΘ.

Σαν να μη μπορούμε να χωρίσουμε δυό γαιδουριών άχυρα. Σαν να έχει γίνει κανονικότητα ένας ανορθολογισμός, μια χρησιμοθηρία που διακινείται ως θέσφατο, μια αυταπάτη κι ένα ψέμα που διεκδικεί όσκαρ αληθοφάνειας.

Σαν να είναι μέγα ελάττωμα να ακούς, να διορθώνεις, να αλλάζεις, να σιωπάς όταν χρειάζεται, να επιμένεις όταν πρέπει, να συζητάς, να υποχωρείς και να συμβουλεύεσαι γιατί δεν τα ξέρεις όλα για την ακρίβεια δεν ξέρεις τίποτε είσαι μια σταγόνα στον ωκεανό της γνώσης. Νομίζω ότι χρειάζεται να επανασυστηθούμε, να δούμε που είμαστε και πως θα πάμε παρακάτω. Και κυρίως να καθίσουμε απέναντι από τον καθρέφτη μας να κάνουμε μια κουβέντα με τον μπάρμπα μας τον ψεύτη…

* Από τον προσωπικό λογαριασμό στο facebook του Δημήτρη Χατζηνικόλα, δημοσιογράφου και συντάκτη στην εφημερίδα “Documento”

Διαφήμιση

Κοινοποιήστε:

Διαφήμιση

Δημοφιλή

Διαφήμιση

Περισσότερα Νέα

ΛΑΡΚΟ: Οι εργαζόμενοι νίκησαν – Πέτυχαν την παράταση των συμβάσεων τους (ΒΙΝΤΕΟ)

Τη δέσμευση ότι οι συμβάσεις των εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ θα...

Το Ισραήλ συνεχίζει την επίθεση στο νοσοκομείο αλ Σίφα – 200 νεκροί σε 10 μέρες

Τους 200 έχουν φτάσει πλέον οι νεκροί στο νοσοκομείο αλ-Σίφα στην πόλη της Γάζας, κατά την...
Διαφήμιση