Νίκη Κεραμέως για επεισόδια στην Θεσσαλονίκη – Με καθυστέρηση 2 ημερών ζητά παρέμβαση εισαγγελέα και σιωπά για τους ακροδεξιούς

Ημερομηνία:

Διαφήμιση

Με απαράδεκτη καθυστέρηση δυο ημερών η Νίκη Κεραμέως εδέησε να βγάλει ανακοίνωση για τα επεισόδια μην τολμώντας, όμως, να αναφερθεί πολύ περισσότερο να καταδικάσει τις επιθέσεις των ακροδεξιών.

Η υπουργός Παιδείας ζήτησε την παρέμβαση του Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης αναφερόμενη αποστασιοποιημένα «σε γεγονότα που λαμβάνουν χώρα στα ΕΠΑΛ Σταυρούπολης».

Η Νίκη Κεραμέως εδώ και δυο ημέρες δεν άκουσε τα χρυσαυγίτικα συνθήματα και δεν είδε τους ναζιστικούς χαιρετισμούς.

Όπως επίσης δεν είδε και δεν διάβασε  την ανακοίνωση που έβγαλε το «Μέτωπο Νεολαίας» της ναζιστικής εγκληματικής οργάνωσης Χρυσής Αυγής, επικροτώντας τις επιθέσεις των ακροδεξιών κουκουλοφόρων στα ΕΠΑΛ Σταυρούπολης με καρδόνια, μολότοφ και σουγιάδες.

Στην ανακοίνωση της υπουργού Παιδείας γίνεται λόγο γενικώς και αορίστως σε «βίαιες συμπεριφορές» που είναι απολύτως «καταδικαστέες και δεν πρόκειται να γίνουν ανεκτές».

Και κάνει λόγο για «Μεμονωμένες ομάδες δεν μπορούν να στέκονται εμπόδιο στην πρόοδο των παιδιών μας και να αμαυρώνουν τα σχολεία μας, χώρους γνώσης, δημιουργίας, ελεύθερης σκέψης» μην τολμώντας να πει τα πράγματα με το όνομά τους, μην τολμώντας να αναφερθεί ευθέως στους ακροδεξιούς κουκουλοφόρους που δρουν με την κάλυψη της Χρυσής Αυγής.

Πηγή: avgi.gr

Διαφήμιση

Κοινοποιήστε:

Διαφήμιση

Δημοφιλή

Διαφήμιση

Περισσότερα Νέα

Τσίπρας: «Στη Μέση Ανατολή η Ευρώπη δεν είναι σωστή πλευρά της ιστορίας»

Απολύτως ξεκάθαρος ήταν ο πρώην πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας όσον...

ΕΣΥ: Σε τραγική κατάσταση τμήματα νοσοκομείων της Βόρειας Ελλάδας

*Της Ευγενίας Χατζηγεωργίου - Σε τραγική κατάσταση έχουν περιέλθει...

Λογαριασμοί ρεύματος / Φωτιά οι ρυθμιζόμενες χρεώσεις στις χαμηλότερες καταναλώσεις

*Της Αντιγόνης Ζούντα - Τις μικρότερες καταναλώσεις φαίνεται ότι...

UEFA Ranking: Ιστορική πρόκριση του Ολυμπιακού – Αποκλεισμός του ΠΑΟΚ

Συντάκτης: Λευτέρης Παυλίδης - UEFA Ranking Ελλάδα: Φτάσαμε στα...
Διαφήμιση