Μπάσκετ: Ολυμπιακός – Μπασκόνια 75-50 – Καταιγιστική νίκη (Βίντεο)

Ημερομηνία:

Διαφήμιση

Κυνικός στο πρώτο μέρος, ο Ολυμπιακός έχτισε προβάδισμα 25 πόντων και “κατάπιε” τη Μπασκόνια (75-50) στην πρεμιέρα της EuroLeague 2021/22. Σκληρή άμυνα, πλουραλισμός και αποφασιστικότητα στον υπερθετικό βαθμό από τους Πειραιώτες.

Τα πρώτα δεκάλεπτα τον ταλαιπώρησαν πέρυσι, όμως ο φετινός Ολυμπιακός δείχνει να είναι μια εντελώς διαφορετική ιστορία. Οι Πειραιώτες μάσησαν τη Μπασκόνια νωρίς, έχτισαν διαφορά 25 πόντων στο πρώτο μέρος και πήραν με χαρακτηριστική άνεση τη νίκη (75-50) στην πρεμιέρα της EuroLeague 2021/22, παίζοντας εντυπωσιακό μπάσκετ και στις δύο πλευρές του παρκέ.

Με συγκέντρωση στην άμυνα, με καλή κυκλοφορία της μπάλας και υπομονή, με πλουραλισμό στην επίθεση και με πολλούς διαφορετικούς να απειλούν το αντίπαλο καλάθι, οι ερυθρόλευκοι εκμεταλλεύθηκαν τις συγκυρίες και άνοιξαν τη χρονιά με… κυνικό τρόπο απέναντι σε μια ομάδα που στερήθηκε τον βασικό της πόιντ γκαρντ (Μπάλντουιν) και τον βασικό της πάουερ φόργουορντ (Πίτερς), έμεινε από νωρίς πολύ πίσω και δεν είχε βάθος στον πάγκο για να αλλάξει την κατάσταση.

Σάσα Βεζένκοβ με 12 πόντους στο πρώτο δεκάλεπτο και με συνολικά 22 λεπτά συμμετοχής και Μουστάφα Φαλ με 11 πόντους (5/6 δίποντα) ήταν οι δύο που ξεχώρισαν, την ώρα που ο Κώστας Σλούκας έψαχνε με ισορροπία την εκτέλεση και την δημιουργία παίζοντας στον ρόλο του έκτου παίκτη. Ουδείς ξεχώρισε από τη Μπασκόνια, εκτός ίσως από τον μαχητικό Ματ Κοστέλο και τον Ρόκας Γκιεντράιτις του β’ μέρους.

Δείτε τις καλύτερες στιγμές:

Πηγή: left.gr

Διαφήμιση

Κοινοποιήστε:

Διαφήμιση

Δημοφιλή

Διαφήμιση

Περισσότερα Νέα

Άνεμοι ακροδεξιού λαϊκισμού στα πανιά της ΝΔ με την υποψηφιότητα Μπελέρη

*Γράφει ο Στράτος Βαλτινός - Αν ο Ερντογάν έχριζε...

Τέμπη – μπάζωμα: Πειθαρχική έρευνα για την εισαγγελέα που αρχειοθέτησε την μήνυση κατά Τριαντόπουλου

Ηεισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Γεωργία Αδειλίνη, ζητά πειθαρχική εξέταση...

Εκτός ευρωψηφοδελτίου ΣΥΡΙΖΑ ο Παπανώτας – Το παρασκήνιο και η κόντρα με τη Μπεκατώρου

Ενοχλημένος εμφανίστηκε ο Δημήτρης Παπανώτας στην πρώτη του δήλωση...
Διαφήμιση