Μητσοτάκης: Μετά την πίεση της αντιπολίτευσης άρον-άρον επιστροφή από τις βόλτες

Ημερομηνία:

Διαφήμιση

Σύσκεψη κατόπιν εορτής μετά το νέο αρνητικό ρεκόρ των 21.657 κρουσμάτων κορωνοϊού θα έχει το πρωί της Τετάρτης ο Κυριάκος Μητσοτάκης καθώς ολοκληρώνει τις διακοπές του στην Ήπειρο και επιστρέφει στην Αθήνα για την Εξόδιο Ακολουθία του πρώην Προέδρου της Δημοκρατίας Κάρολου Παπούλια.

Ο πρωθυπουργός θα έχει καθιερωμένη σύσκεψη στις 09.30 με την ηγεσία του υπουργείου Υγείας και τον καθηγητή Σωτήρη Τσιόδρα, όπως γίνεται τρεις φορές την εβδομάδα.

Στις 12.00 είναι προγραμματισμένη η συνεδρίαση της Επιτροπής των Ειδικών, η οποία αναμένεται να εισηγηθεί τα μέτρα να εφαρμοστούν τελικά νωρίτερα από την 3η Ιανουαρίου. Αυτό άλλωστε είχε προαναγγείλει το μεσημέρι της Τρίτης ο Γιάννης Οικονόμου κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών.

«Έχουμε ένα συγκεκριμένο πλαίσιο μέτρων που έχει ανακοινωθεί. Σταθμίζουμε συνεχώς τα δεδομένα. Περιμένουμε αύριο τις εισηγήσεις της Επιτροπής για τη χρονική εφαρμογή των μέτρων νωρίτερα. Των μέτρων αυτών που ήδη έχουν ανακοινωθεί» σημείωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες, τα νέα μέτρα θα εφαρμοστούν τελικά από την Πέμπτη 30 Δεκεμβρίου.

Πρόκειται για ένα ατελείωτο μπρος – πίσω της κυβέρνησης η οποία με τις παλινωδίες της δημιουργεί σύγχυση σε πολίτες και επαγγελματίες, ενώ στέλνει και τα λάθος μηνύματα, την πιο κρίσιμη φάση της πανδημίας.

Διαφήμιση

Κοινοποιήστε:

Διαφήμιση

Δημοφιλή

Διαφήμιση

Περισσότερα Νέα

Άνεμοι ακροδεξιού λαϊκισμού στα πανιά της ΝΔ με την υποψηφιότητα Μπελέρη

*Γράφει ο Στράτος Βαλτινός - Αν ο Ερντογάν έχριζε...

Τέμπη – μπάζωμα: Πειθαρχική έρευνα για την εισαγγελέα που αρχειοθέτησε την μήνυση κατά Τριαντόπουλου

Ηεισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Γεωργία Αδειλίνη, ζητά πειθαρχική εξέταση...

Εκτός ευρωψηφοδελτίου ΣΥΡΙΖΑ ο Παπανώτας – Το παρασκήνιο και η κόντρα με τη Μπεκατώρου

Ενοχλημένος εμφανίστηκε ο Δημήτρης Παπανώτας στην πρώτη του δήλωση...
Διαφήμιση