Με θράσος βουλευτής της ΝΔ αποκαλεί τους 20.700 νεκρούς της πανδημίας «λεκέ» (βίντεο)

Ημερομηνία:

Διαφήμιση

Σε μια απίστευτη χυδαιότητα κατά των χιλιάδων νεκρών της πανδημίας και των οικογενειών τους προέβη ο βουλευτής της ΝΔ Στράτος Σιμόπουλος σε τηλεοπτική συνέντευξή του στο Kontra Channel και την Αναστασία Γιάμαλη. Ο βουλευτής της ΝΔ αποκάλεσε τους 23.700 νεκρούς της πανδημίας «λεκέ» και την πανδημία… τρίχα που την κάνει τριχιά η αντιπολίτευση.

Με ανακοίνωση του γραφείου Τύπου ο ΣΥΡΙΖΑ επισημαίνει ότι δεν υπάρχουν πια λόγια για να περιγράψει κανείς το θράσος των βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας που φτάνουν στο σημείο να χυδαιολογούν εις βάρος των νεκρών της πανδημίας.
Ο ΣΥΡΙΖΑ καλεί τον Κυριάκο Μητσοτάκη να προχωρήσει στην αυτονόητη διαγραφή του Στράτο Σιμόπουλου, επισημαίνοντας πως διαφορετικά θα επιβεβαιώσει πως τα λόγια του εκφράζουν και τον ίδιο, κάτι που δεν θα μας έκανε καμία εντύπωση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ

«Λεκές» και «τρίχα που γίνεται τριχιά» οι 23.700 νεκροί για τον Σιμόπουλο της ΝΔ – Θα διαγραφεί;

Δεν υπάρχουν πια λόγια για να περιγράψει κανείς το θράσος των βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας που φτάνουν στο σημείο να χυδαιολογούν εις βάρος των νεκρών της πανδημίας.

Ο βουλευτής της ΝΔ Στράτος Σιμόπουλος εχθές το βράδυ στον τηλεοπτικό σταθμό Kontra στην εκπομπή Kontra24 αποκάλεσε “λεκέ” τους 23.700 θανάτους και την πανδημία… τρίχα που την κάνει τριχιά η αντιπολίτευση.

Εντύπωση πλέον δεν προκαλεί η ωμότητα με την οποία εκφράζουν την πλήρη αδιαφορία τους. Εντύπωση προκαλεί που πλέον το κάνουν και δημόσια προσβάλλοντας τις χιλιάδες οικογένειες των συνανθρώπων μας που έχουν φύγει τα τελευταία δύο χρόνια από τη ζωή λόγω κορωνοϊού.

Περιμένουμε την αυτονόητη διαγραφή Σιμόπουλου από τον κ. Μητσοτάκη. Διαφορετικά θα επιβεβαιώσει πως τα λόγια του εκφράζουν και τον ίδιο, κάτι που δεν θα μας έκανε καμία εντύπωση.


Ο βουλευτής της ΝΔ Στράτος Σιμόπουλος εχθές το βράδυ στον τηλεοπτικό σταθμό Kontra στην εκπομπή Kontra24 αποκάλεσε “λεκέ” τους 23.700 θανάτους και την πανδημία… τρίχα που την κάνει τριχιά η αντιπολίτευση.

Εντύπωση πλέον δεν προκαλεί η ωμότητα με την οποία εκφράζουν την πλήρη αδιαφορία τους. Εντύπωση προκαλεί που πλέον το κάνουν και δημόσια προσβάλλοντας τις χιλιάδες οικογένειες των συνανθρώπων μας που έχουν φύγει τα τελευταία δύο χρόνια από τη ζωή λόγω κορονωϊού.

Περιμένουμε την αυτονόητη διαγραφή Σιμόπουλου από τον κ. Μητσοτάκη».

Πηγή: avgi.gr

Διαφήμιση

Κοινοποιήστε:

Διαφήμιση

Δημοφιλή

Διαφήμιση

Περισσότερα Νέα

Άνεμοι ακροδεξιού λαϊκισμού στα πανιά της ΝΔ με την υποψηφιότητα Μπελέρη

*Γράφει ο Στράτος Βαλτινός - Αν ο Ερντογάν έχριζε...

Τέμπη – μπάζωμα: Πειθαρχική έρευνα για την εισαγγελέα που αρχειοθέτησε την μήνυση κατά Τριαντόπουλου

Ηεισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Γεωργία Αδειλίνη, ζητά πειθαρχική εξέταση...

Εκτός ευρωψηφοδελτίου ΣΥΡΙΖΑ ο Παπανώτας – Το παρασκήνιο και η κόντρα με τη Μπεκατώρου

Ενοχλημένος εμφανίστηκε ο Δημήτρης Παπανώτας στην πρώτη του δήλωση...
Διαφήμιση