Μετά την πίεση του ΣΥΡΙΖΑ ο κ. Μητσοτάκης επιστράτευσε τον κ.Τσιόδρα να μας ενημερώσει για τα εμβόλια

Ημερομηνία:

Διαφήμιση

Με φόντο την χαμηλή εμβολιαστική κάλυψη έναντι του νέου κορονοϊού, το επικίνδυνα υψηλό έλλειμμα κάλυψης στους άνω των 60 ετών και στους άνω των 80 ετών, η κυβέρνηση, ανίκανη να πείσει τους πολίτες να εμβολιαστούν, επιστράτευσε με μεγάλη καθυστέρηση ξανά τον Σωτήρη Τσιόδρα, o οποίος παρουσίασε μελέτη που που δείχνει την (τεράστια και αναμφισβήτητη) αποτελεσματικότητα των εμβολίων κατά του covid-19 στην Ελλάδα.

Την αποτυχία της κυβέρνησης στους εμβολιασμούς επιβεβαίωσε εμμέσως ο καθηγητής Παθολογίας και Λοιμωξιολογίας της Ιατρικής Σχολής του ΕΚΠΑ, μέλος της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων του υπουργείου Υγείας και πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας Λοιμώξεων, Σωτήρης Τσιόδρας που παρέθεσε τα στοιχεία για τα συντριπτικά οφέλη των εμβολιασμών (με βάση τα δεδομένα των νοσηλειών και των θανάτων στη χώρα μας), καλώντας τους πολίτες να εμβολιαστούν για να σωθούν περισσότερες ζωές:

Κύκλοι της Κουμουνδούρου αναφέρουν πως, μετά την πίεση του Αλέξη Τσίπρα ότι πέταξαν λευκή πετσέτα στην πανδημία που βαίνει και πάλι εκτός ελέγχου με 300 νεκρούς κάθε εβδομάδα και στον εμβολιασμό που έχει βαλτώσει στα χαμηλότερα επίπεδα της ΕΕ, ο κ. Μητσοτάκης ξαναθυμήθηκε ότι υπάρχει ο κ. Τσιόδρας και οι επιστήμονες, τους οποίους αγνοεί εδώ και καιρό, σφυρίζοντας μόνος του τη λήξη της πανδημίας.

«Για ακόμα μία φορά επιβεβαιώνει πως τον ενδιαφέρει – ακόμα και στην πανδημία – η επικοινωνία και όχι η ουσία, όπως ο ίδιος εξάλλου είχε ομολογήσει», επισημαίνουν.

Διαφήμιση

Κοινοποιήστε:

Διαφήμιση

Δημοφιλή

Διαφήμιση

Περισσότερα Νέα

ΣΥΡΙΖΑ: Κατατέθηκε πρόταση μομφής κατά Κασσελάκη στην Κ.Ε. –  Θέμα ηγεσίας και από Πολάκη

Πρόταση μομφής κατά του Στέφανου Κασσελάκη κατέθεσαν 100 μέλη της...

ΣΥΡΙΖΑ: Εκλογές ζητούν 100 μέλη της Κ.Ε. για να τελειώσει η φαρσοκωμωδία Κασσελάκη

Κείμενο με το οποίο εξαπολύουν πυρά κατά του Στέφανου Κασσελάκη και ζητούν άμεση...

Σχολικά είδη και ρεύμα “πνίγουν” τα νοικοκυριά – Η κυβέρνηση μιλάει για δήθεν μειώσεις

*Του Τζώρτζη Ρούσσου - Δύσκολος ο Σεπτέμβρης εξαιτίας των...

Θεσσαλονίκη: «Θερμή» υποδοχή για τον Μητσοτάκη στη ΔΕΘ με μαζικές συγκεντρώσεις

Στο «πόδι» βρίσκεται σήμερα η Θεσσαλονίκη στο πλαίσιο των...
Διαφήμιση