Μα γιατί διαμαρτύρονται εκεί στη βόρεια Εύβοια;

Ημερομηνία:

Διαφήμιση

* Γράφει ο Πέτρος Κατσάκος – Όλα καλά πάνε και όλα δεξιά στη βόρεια Εύβοια, γι’ αυτό και δεν έρχονται ειδήσεις από τα καμένα.

Γιατί μαζεύονται κάθε τρεις και λίγο και διαμαρτύρονται στον κόμβο της Στροφυλιάς; Γιατί μαζεύουν είδη πρώτης ανάγκης και τους στέλνουν βοήθεια κάθε τρεις και λίγο διάφορα εργατικά σωματεία και κοινωνικές συλλογικότητες; Γιατί μαζεύονται αύριο κάποιοι καλλιτέχνες να τραγουδήσουν για τους πυρόπληκτους της βόρειας Εύβοιας; Τι δεν πάει καλά στην περιοχή; Και γιατί δεν τα βλέπουμε όλα αυτά στα δελτία ειδήσεων;

Γιατί αυτοί που μαζεύονται και φωνάζουν στον κόμβο της Στροφυλιάς είναι υποκινούμενοι. Αυτό θα σου απαντήσουν με μια φωνή κυβέρνηση και δυο ντουζίνες πρόθυμοι δημοσιογράφοι. Και θα σου εξηγήσουν ότι όλα λύθηκαν όταν ο πρωθυπουργός εμπιστεύθηκε το πρόγραμμα αποκατάστασης της βόρειας Εύβοιας στον Σταύρο Μπένο. Και πέραν τούτου ουδέν από το μέτωπο της στάχτης. Και άσε τους “υποκινούμενους” να φωνάζουν και να διαμαρτύρονται.  

Έτσι κι αλλιώς, η φωνή τους δεν πρόκειται να φτάσει ούτε ως τη Χαλκίδα με το επικοινωνιακό εμπάργκο που τους έχει επιβληθεί.  Έτσι κι αλλιώς, κάτι ρητινοσυλλέκτες είναι, κάτι κτηνοτρόφοι, κάτι μελισσοκόμοι, κάτι δασεργάτες και κάτι άστεγοι.  Άσε που είναι και υποκινούμενοι από την Αριστερά και έχουν βαλθεί να κάνουν ζημιά στο επιτελικό μας κράτος, που φρόντισε να μοιράσει σε διάφορες εταιρείες τα πρώτα έργα αποκατάστασης, αλλά αυτές δεν ελεήθηκαν να πάρουν ούτε έναν ντόπιο εργάτη για τις δουλειές τους.

Όλα καλά πάνε και όλα δεξιά στη βόρεια Εύβοια, γι’ αυτό και δεν έρχονται ειδήσεις από τα καμένα.  Όσο γι’ αυτούς τους λίγους και τους “υποκινούμενους”; Αυτούς άσ’ τους να φωνάζουν.  Άσ’ τους να διαμαρτύρονται.  Άσ’ τους να τραγουδάνε. Χωρίς τα μικρόφωνα της τηλεόρασης, δεν έχουν φωνή. Οπότε μικρό το κακό.  Έτσι κι αλλιώς αυτοί είναι λίγοι. Και σημασία έχουν οι πολλοί. Οι πολλοί που έχουν καθίσει αναπαυτικά στο μαξιλάρι των υποσχέσεων του Μητσοτάκη.

Πηγή: Εφημερίδα “Η ΑΥΓΗ”

Διαφήμιση

Κοινοποιήστε:

Διαφήμιση

Δημοφιλή

Διαφήμιση

Περισσότερα Νέα

Τέμπη: Εντολή εισαγγελέα να αποκαλυφθούν ποιοί ξεμπάζωσαν και κατέστρεψαν αποδεικτικό υλικό

*Της Ελένης Καρανικόλα Κοντορούση - Δεκαπέντε μήνες μετά το...

Κασσελάκης: «Στα χέρια μας να κάνουμε το αύριο καλύτερο – Ριζική επανεκκίνηση του ΕΣΥ» (ΒΙΝΤΕΟ)

Το πολύπαθο νοσοκομείο της Κω επισκέφθηκε την Τετάρτη 24 Απριλίου ο πρόεδρος...

Ευρωεκλογές 2024: Το εμπόριο πατριωτισμού του Μητσοτάκη – Τι κρύβει η επιλογή Μπελέρη

*Του Σπύρου Σουρμελίδη - Αντί να επιβάλει το Ευρωπαϊκό...
Διαφήμιση