Λεωφ. Ποσειδώνος – Άφησαν στη μέση το έργο και “βούλιαξε” το λεωφορείο – Δήλωση Ν. Παππά (Βίντεο)

Ημερομηνία:

Διαφήμιση

Με τη φράση «τα έργα θέλουν τον χρόνο τους» προσπάθησε να δικαιολογηθεί ο Γιώργος Πατούλης, ο οποίος παραδέχθηκε ότι το έργο έχει μείνει μισό όπως επεσήμανε ο Νίκος Παππάς.

Ο Γιώργος Πατούλης παραδέχθηκε ότι δεν έχουν τελειώσει τα αποστραγγιστικά έργα στην απορροή του Ιλισού και υποστήριξε ότι η πρώτη φάση αναμένεται να ολοκληρωθεί στο τέλος  Δεκεμβρίου.

«Να μην γίνει ο οδηγός ο αποδιοπομπαίος τράγος» έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου ο Νίκος Παππάς με αφορμή το απίστευτο περιστατικό με τη «βύθιση» του λεωφορείου του ΟΑΣΑ στην παλαιά Λεωφόρο Ποσειδώνος, στο ύψος του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, επισημαίνοντας τις ευθύνες για τη μη ολοκλήρωση του έργου αλλά και την ανεπάρκεια της διοίκησης της ΟΣΥ.

Ο τομεάρχης Υποδομών και Μεταφορών του ΣΥΡΙΖΑ επισκέφθηκε το πρωί της Παρασκευής το αμαξοστάσιο της ΟΣΥ και υπογράμμισε ότι στο σημείο αν και το έργο είναι καινούργιο μια και παραδόθηκε πριν από μερικά χρόνια, έχει μείνει επί της ουσίας μισό καθώς σταμάτησαν τα αντιπλημμυρικά έργα.

«Δυο χρόνια το έργο είναι παγωμένο, δεν έχουν προχωρήσει τα αντιπλημμυρικά στις εκβολές του ποταμού», είπε χαρακτηριστικά.

Ο Νίκος Παππάς επεσήμανε ότι οι οδηγοί της ΟΣΥ έχουν να αντιμετωπίσουν και τα καιρικά φαινόμενα και τις ανεπάρκειες της διοίκησης που έδειξε ακινησία απέναντι στις προειδοποιήσεις των μετεωρολόγων για την κακοκαιρία «Μπάλλος».

Όπως είπε  ο τομεάρχης Υποδομών και Μεταφορών του ΣΥΡΙΖΑ , το ατύχημα θα μπορούσε να έχει αποφευχθεί και κάλεσε τη διοίκηση να απαντήσει εάν η Διεύθυνση Παραγωγής Συγκοινωνιακού Έργου της ΟΣΥ Α.Ε.:

-Έθεσε σε κίνηση τον ελεγκτικό μηχανισμό για τον έλεγχο και εντοπισμό επικίνδυνων οδικών σημείων;

-Ενημέρωσε τους οδηγούς λεωφορείων και τρόλεϊ για δυσκολίες σε συγκεκριμένα οδικά τμήματα;

Ακούστε τη δήλωση του Νίκου Παππά στο OPEN:

Γιώργος Πατούλης: Τα έργα θέλουν τον χρόνο τους

Με τη φράση «τα έργα θέλουν τον χρόνο τους» προσπάθησε να δικαιολογηθεί ο Γιώργος Πατούλης, ο οποίος παραδέχθηκε ότι το έργο έχει μείνει μισό.

Μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ, επιβεβαίωσε ότι το έργο δεν έχει ολοκληρωθεί και μάλιστα το κρίσιμο σημείο που είναι αυτό της απορροής του Ιλισού, δηλαδή, το αποστραγγιστικό  έργο που είναι τμήμα του μεγάλου έργου που γίνεται στο Φάληρο.

Ο Περιφερειάρχης Αττικής απέδωσε στην ημιτελή κατασκευή του έργου και το γεγονός ότι πλημμύρισαν και οι ολοκαίνουργιες σήραγγες στο ύψος του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

Διαφήμιση

Κοινοποιήστε:

Διαφήμιση

Δημοφιλή

Διαφήμιση

Περισσότερα Νέα

Άνεμοι ακροδεξιού λαϊκισμού στα πανιά της ΝΔ με την υποψηφιότητα Μπελέρη

*Γράφει ο Στράτος Βαλτινός - Αν ο Ερντογάν έχριζε...

Τέμπη – μπάζωμα: Πειθαρχική έρευνα για την εισαγγελέα που αρχειοθέτησε την μήνυση κατά Τριαντόπουλου

Ηεισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Γεωργία Αδειλίνη, ζητά πειθαρχική εξέταση...

Εκτός ευρωψηφοδελτίου ΣΥΡΙΖΑ ο Παπανώτας – Το παρασκήνιο και η κόντρα με τη Μπεκατώρου

Ενοχλημένος εμφανίστηκε ο Δημήτρης Παπανώτας στην πρώτη του δήλωση...
Διαφήμιση