Λευτέρης Πετρούνιας: “Είμαι απογοητευμένος, κάποιοι ξύπνησαν να με δουν και δεν με είδαν” (Βίντεο)

Ημερομηνία:

Διαφήμιση

Ο Λευτέρης Πετρούνιας με δήλωσή του μετά την πρόκρισή του στον τελικό των κρίκων στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο 2020, εξέφρασε την απογοήτευσή του για το γεγονός ότι δεν μεταδόθηκε ο αγώνας ζωντανά απ’ την ΕΡΤ.

«Νιώθω απογοητευμένος και με θλίβει ιδιαίτερα το γεγονός ότι κάποιοι Ελληνες, λίγοι ή πολλοί δεν ξέρω, ξύπνησαν πρωϊ για να δουν στην τηλεόραση Πετρούνια και δεν είδαν Πετρούνια. Δεν είμαι ποδοσφαιριστής, δεν είμαι μπασκετμπολίστας, δεν είμαι σε άθλημα που κάθε Σαββατοκύριακο με βλέπουν στις τηλεοράσεις τους και θεωρώ ότι είναι ατόπημα και άδικο», σχολίασε στη σελίδα της ελληνικής ολυμπιακής επιτροπής.

Σχετικά με την προσπάθεια του ανέφερε: «Σίγουρα το πρόγραμμα που έκανα ήταν πολύ καλό, αλλά μπορεί να πάει ακόμα παραπάνω ο βαθμός.

Πλέον μπήκαμε στον τελικό οι οκτώ, οι οποίοι είναι όλοι πολύ καλοί, εκεί θα ανταγωνιστούμε και οι κριτές θα δουν ποιες είναι οι διαφορές μεταξύ των αθλητών για να νικήσει ο καλύτερος. Πάντως θα μπορούσε να είναι ακόμα μεγαλύτερη η διαφορά που είχα στους βαθμούς με τους άλλους».

Δείτε από ερασιτεχνικό βίντεο την προσπάθεια που έδωσε την πρόκριση στον Πετρούνια:

https://youtu.be/BZ89vtYk9U0

Από την πλευρά του, το ERTnews κάνει λόγο για «unfair των Ιαπώνων σκηνοθετών», οι οποίοι επέλεξαν να μην δείξουν τον πολυνίκη πρωταθλητή των κρίκων:

«Αλγεινή εντύπωση προκάλεσε το Unfair των Ιαπώνων σκηνοθετών της τηλεοπτικής μετάδοσης του προκριματικού, καθώς δεν έδειξαν την προσπάθεια του Λευτέρη Πετρούνια, προφανώς θεωρώντας ως ιδιαίτερα σημαντικές τις προσπάθειες άλλων αθλητών και όχι την προσπάθεια του Χρυσού Ολυμπιονίκη στους κρίκους το 2016 και παγκόσμιου πρωταθλητή!»

Να σημειώσουμε ότι o Πετρούνιας σημείωσε την κορυφαία επίδοση στα προκριματικά, συγκεντρώνοντας 15.333 βαθμούς, και προκρίθηκε στον τελικό.

Διαφήμιση

Κοινοποιήστε:

Διαφήμιση

Δημοφιλή

Διαφήμιση

Περισσότερα Νέα

Κινητοποιήσεις στα αμερικανικά πανεπιστήμια κατά της σφαγής στη Γάζα – Συλλήψεις και πειθαρχικές διώξεις

Τις καλύτερες παραδόσεις του αμερικανικού αντιπολεμικού κινήματος πραγματώνουν οι διαμαρτυρίες κατά...

Δολοφονία στου Ρέντη: Βαρύ το κατηγορητήριο κατά των 67 συλληφθέντων – 12 κακουργήματα

Στην άσκηση ποινικών διώξεων κατά των συλληφθέντων για τη...

Αμφισβητούν την αξιοπιστία της έκθεσης του Στέιτ Ντιπάρτμεντ που περιγράφει τα χάλια τους

Υποκλοπές, επαναπροωθήσεις, καταγγελίες, αναρίθμητα ρεπορτάζ και στοιχεία. Κι όμως...

ΣΥΡΙΖΑ: «Αέρα στα πανιά του Στέφανου Κασσελάκη» βλέπουν στην Κουμουνδούρου

*Του Γιάννη Τσακίρη - Το ακριτικό Καστελλόριζο και η Ρόδος είναι...
Διαφήμιση