Κ. Νοτοπούλου: Το «επιτελικό κράτος» του Κ. Μητσοτάκη φαίνεται να λειτουργεί με παρακρατικές πρακτικές (Βίντεο)

Ημερομηνία:

Διαφήμιση

Για εγκληματική πολιτική σε δύσκολους καιρούς έκανε λόγο η τομεάρχης Τουρισμού της ΚΟ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης Κατερίνα Νοτοπούλου σε συνέντευξή της στο Kontra Channel.

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ αναφέρθηκε στα λάθη και τις παλινωδίες της κυβέρνησης της ΝΔ που έχουν ως αποτέλεσμα οι πολίτες να έχουν χάσει την εμπιστοσύνη τους τονίζοντας πως μετράμε « δύο χρόνια αποτυχίας της διακυβέρνησης της ΝΔ. Αποτυχίας στην διαχείριση της πανδημίας, στον τουρισμό, στην οικονομία, στην εξωτερική πολιτική, στο προσφυγικό».

Εξέφρασε έντονη ανησυχία για την φετινή τουριστική σεζόν, καθώς διανύουμε την πρώτη εβδομάδα του Ιουλίου και τα μηνύματα δεν είναι αισιόδοξα. Οι κρατήσεις είναι ελάχιστες και μη εγγυημένες αρα τα έσοδα μηδενικά, ενώ η εξέλιξη της πανδημίας από τη μια και το χαμηλό ποσοστό εμβολιασμών από την άλλη δεν αφήνουν πολλά περιθώρια αισιοδοξίας.

«Η πολύ μεγάλη κρίση που περνά ο ελληνικός τουρισμός επηρεάζει την ελληνική οικονομία,  αφήνει τραύματα, συμπαρασύρει την οικονομία σε ύφεση και εκτινάσσει την ανεργία» τόνισε και αναφέρθηκε στις προβλέψεις των επιστημονικών φορέων και επιμελητηρίων που κάνουν λόγο για έσοδα 6,3 δις για φέτος, πολύ πιο κάτω από τις προβλέψεις του πρωθυπουργού».

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ επανέλαβε πως ο τουρισμός είναι κυρίως θέμα εμπιστοσύνης και ασφάλειας, όμως η κυβέρνηση με τους χειρισμούς της δεν κατάφερε να ανακτήσει την εμπιστοσύνη των πολιτών καθώς εχει αποδειχθεί αναξιόπιστη.

«Οι μόνοι που κάνουν τουρισμό είναι ο Κ. Μητσοτάκης και η κυβέρνησή του και μάλιστα ανέμελα και ανερυθρίαστα» είπε χαρακτηριστικά και κάλεσε εκ νέου την κυβέρνηση να στηρίξει άμεσα με ρευστότητα τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις καθώς αποτελεί ζήτημα επιβίωσης.

Δείτε το βίντεο:

Πηγή: left.gr

Διαφήμιση

Κοινοποιήστε:

Διαφήμιση

Δημοφιλή

Διαφήμιση

Περισσότερα Νέα

Ρέντη: Έρευνα για εγκληματική οργάνωση που εκθέτει τον Ολυμπιακό – «Πόλεμος» κυβέρνησης-Μαρινάκη

*Της Μαίρης Μπενέα - Σοκάρουν οι διαπιστώσεις των αξιωματικών...

Τα ατυχήματα στη λιπασματοβιομηχανία Καβάλας και η ασφάλεια της περιοχής

Η λιπασματοβιομηχανία της Καβάλας, η μοναδική τέτοιου είδους εγκατάσταση...

Μενέλαος Χαραλαμπίδης – Βιβλίο: «Οι δωσίλογοι» & η ιστορία ως εφόδιο για τον πολίτη (ΒΙΝΤΕΟ)

*Ο Μενέλαος Χαραλαμπίδης συζητά με τον δημοσιογράφο Δημήτρη Μανιάτη Στο...
Διαφήμιση