Κώστας Αρβανίτης: Ο Μητσοτάκης είναι εργαλείο κι όταν καεί θα αντικατασταθεί (Ηχητικό)

Ημερομηνία:

Διαφήμιση

«Η Ελλάδα σήμερα βρίσκεται στις τελευταίες θέσεις σε ό,τι αφορά στην ελευθεροτυπία κι αυτό έχει άμεση σχέση με την εμπλοκή του μεγάλου κεφαλαίου τόσο με την ενημέρωση όσο όμως και με την πολιτική Εξουσία», δήλωσε στον ρ/σ “Στο Κόκκινο 105.5′ και στον Γιώργο Τραπεζιώτη, ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Κώστας Αρβανίτης. 

Τόνισε δε, πως «σε όλα αυτά ο Μητσοτάκης είναι εργαλείο, και όταν καεί, καίγεται ήδη πιστεύω εγώ, θα αντικατασταθεί από κάποιον άλλον». Σύμφωνα με τον κ. Αρβανίτη, «αυτό που είπε προχτές για την ερώτηση που του υποβλήθηκε από την Ολλανδή δημοσιογράφο, Ίνγκεμποργκ Μπέουχελ, δείχνει και το πρόβλημα. Όλο αυτό θα αλλάξει μόνο μέσα από την απελευθέρωση των δημοσιογράφων – κι εδώ πρέπει να αναλάβουν περισσότερο δράση οι Ενώσεις και τα Σωματεία». 

«Να μην ενοχλούμαστε από τις ερωτήσεις, θα ρωτάνε, πρέπει να ρωτάνε οι δημοσιογράφοι», σχολίασε επίσης ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.  Τονίζοντας πως «Στο Κόκκινο 105.5 είναι αποκλεισμένοι οι φασίστες, όλοι οι άλλοι γιατί δεν μπορούν να κληθούν; Εμείς έχουμε δώσει αγώνες για να μιλούν οι άνθρωποι, και να κρίνονται ελεύθερα. Τιμή για το σταθμό μας αποτελεί το γεγονός πως ήρθε να δώσει συνέντευξη κι ο κ. Άδωνις Γεωργιάδης. Η κουλτούρα ελευθερίας του ραδιοφωνικού σταθμού Στο Κόκκινο 105.5, βρίσκεται απέναντι στη χυδαία συστημική κουλτούρα που αυτές τις μέρες εκδηλώθηκε με μια χυδαία επίθεση, με μια δολοφονία χαρακτήρα, απέναντι στην Ολλανδή Δημοσιογράφο».

Πηγή: Ρ/Σ “Στο Κόκκινο 105,5”

Διαφήμιση

Κοινοποιήστε:

Διαφήμιση

Δημοφιλή

Διαφήμιση

Περισσότερα Νέα

Τέμπη: Εντολή εισαγγελέα να αποκαλυφθούν ποιοί ξεμπάζωσαν και κατέστρεψαν αποδεικτικό υλικό

*Της Ελένης Καρανικόλα Κοντορούση - Δεκαπέντε μήνες μετά το...

Κασσελάκης: «Στα χέρια μας να κάνουμε το αύριο καλύτερο – Ριζική επανεκκίνηση του ΕΣΥ» (ΒΙΝΤΕΟ)

Το πολύπαθο νοσοκομείο της Κω επισκέφθηκε την Τετάρτη 24 Απριλίου ο πρόεδρος...

Ευρωεκλογές 2024: Το εμπόριο πατριωτισμού του Μητσοτάκη – Τι κρύβει η επιλογή Μπελέρη

*Του Σπύρου Σουρμελίδη - Αντί να επιβάλει το Ευρωπαϊκό...
Διαφήμιση