Κώστας Αρβανίτης: “Η ΝΔ είναι alt-right κόμμα, κορυφαία στελέχη της τοποθετούνται πολιτικά στην ακροδεξιά”

Ημερομηνία:

Διαφήμιση

«Όλοι θυμόμαστε τους φακέλους που βρέθηκαν στο συρτάρι του κ. Δένδια, πριν την δολοφονία του Παύλου Φύσσα. Υπήρχε κάλυψη κι από τη ΝΔ»

«Η λέξη ‘ακροδεξιά’ απαλύνει το ναζιστικό χαρακτήρα της Χρυσής Αυγής», δήλωσε στον ρ/σ “Στο Κόκκινο 105.5” ο Κώστας Αρβανίτης, ένα χρόνο μετά την απόφαση του Εφετείου να καταδικάσει την εγκληματική ναζιστική οργάνωση Χ.Α. «Υπήρχε κάλυψη από τη ΝΔ, όλοι θυμόμαστε τους φακέλους που βρέθηκαν στο συρτάρι του κ. Δένδια πριν δολοφονηθεί ο Παύλος Φύσσας. Όλοι θυμόμαστε την κάλυψη από τα συστημικά, καθωσπρέπει ΜΜΕ, τις κουμπαριές και το lifestyle της Χρυσής Αυγής» πρόσθεσε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, μιλώντας στον Γιώργο Τραπεζιώτη. 

«Το Κόκκινο 105.5 είχε μεταδώσει πρώτο την είδηση και την πραγματική της διάσταση, όταν όλα τα μέσα ενημέρωσης εκείνη την εποχή μιλούσαν για συμπλοκή οπαδών ομάδων ποδοσφαίρου. Ο Παύλος Φύσσας ήταν εργάτης, δεν ήταν τυχαία η στοχοποίησή του από την Χ.Α», πρόσθεσε ο Κώστας Αρβανίτης, προσθέτοντας πως «η Χ.Α. παραμένει εγκληματική οργάνωση και υπάρχουν και σήμερα ερωτηματικά για το πώς παραμένει στέλεχός της, ευρωβουλευτής».

«Στη σκέψη τη δική μου η ΝΔ είναι alt-right κόμμα», πρόσθεσε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, εξηγώντας πως αυτό συμβαίνει «καθώς κορυφαία στελέχη της τοποθετούνται πολιτικά στην ακροδεξιά. Βέβαια την ίδια στιγμή να μην ξεχνούμε ποιος είναι και ο κ. Δένδιας εσωτερικό παιχνίδι παίζει τις μέρες αυτές για την επόμενη ημέρα που θα αναγκαστεί να εγκαταλείψει την εξουσία ο κ. Μητσοτάκης. Συγχρόνως είναι αξιοσημείωτο πως δεν μιλάνε σήμερα εντός της ΝΔ οι καραμανλικοί. Δεν μιλά ο κ. Καραμανλής, παρά το γεγονός πως κάποιοι περιμένουν να συμβεί κάτι τέτοιο.
Αποδέχονται τα πάντα. Σήμερα για να βάλουμε τα πράγματα στη σωστή τους διάσταση, υπάρχει ένα καθαρά διπολικό σύστημα στην πολιτική σκηνή. Η Δεξιά και η Αριστερά. Αυτή είναι η σύγκρουση».

Ακούστε όλη τη συνέντευξη του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία:

Πηγή: Ρ/Σ “Στο Κόκκινο 105,5″”

Διαφήμιση

Κοινοποιήστε:

Διαφήμιση

Δημοφιλή

Διαφήμιση

Περισσότερα Νέα

ΠΑΣΟΚ: Όλοι οι υποψήφιοι για τις ευρωεκλογές του Ιουνίου

Ανακοινώθηκαν σήμερα Παρασκευή (19/4) και οι τελευταίοι οκτώ υποψήφιοι...

Συντάξεις: Ανοιχτό από την κυβέρνηση το ζήτημα για αύξηση στα όρια ηλικίας από το 2027

«Ανοιχτό» και «υπό εξέταση» άφησε το ζήτημα για την...

Χάρης Δούκας για τη “Διπλή Ανάπλαση”: “Το έργο αποκτά σφυγμό – Ξεκινούν οι εργασίες”

Συνέντευξη τύπου για το θέμα της Διπλής Ανάπλασης παραχώρησαν χθές, Παρασκευή...

Η Νέα Αριστερά στοχεύει στις παράπλευρες απώλειες του ΣΥΡΙΖΑ

*Του Φοίβου Κλαυδιανού - Στις παράπλευρες απώλειες παραδοσιακών αριστερών...
Διαφήμιση