Κύπελλο Μπάσκετ: ΑΕΚ – Περιστέρι 90-77, πραγματικός άθλος

Ημερομηνία:

Διαφήμιση

Με τον Μπράιαν Ανγκόλα να κάνει πράγματα και θαύματα (30 πόντοι, 8 ριμπάουντ, 3 ασίστ), η ΑΕΚ των οκτώ παικτών επικράτησε του Περιστερίου (90-77) και προκρίθηκε στο Final Four του Κυπέλλου Ελλάδας.

Η φετινή ΑΕΚ έχει αντιμετωπίσει τα πάντα. Έχει ασθενείς, έχει παίκτες εκτός ομάδας, δεν έχει όμως κάτι να χάσει. Κι αυτή η άγνοια κινδύνου την βοήθησε το βράδυ της Κυριακής (26/12) για να νικήσει με 90-77 το Περιστέρι και να προκριθεί στο Final Four του Κυπέλλου Ελλάδας (18-20 Φεβρουαρίου, Ηράκλειο Κρήτης).

Με επτά παίκτες και τον νεαρό -και εμπύρετο- Μιχάλη Καρλή να δίνει μερικές ανάσες, οι κιτρινόμαυροι πέτυχαν τον πρώτο στόχο της σεζόν, χάρη κυρίως στον Μπράιαν Ανγκόλα που έκλεισε τον αγώνα με 31 πόντους (6/7 δίποντα, 3/9 τρίποντα, 10/13 βολές, 9 ριμπάουντ, 3 ασίστ, 2 κλεψίματα, 1 μπλοκ, 1 λάθος σε 39 λεπτά) και τους Παππά, Γκρίφιν, Χάμερ που τον ακολούθησαν.

Απογοητευτική εμφάνιση από το Περιστέρι που έκλεισε το ματς με 6/21 τρίποντα, με τον Μίλαν Τόμιτς να απορεί από την εικόνα των παικτών του, να χρησιμοποιεί 21 λεπτά τον Στίβεν Γκρέι και να βλέπει και εννέα άστοχες βολές καθώς ο Τσαντ Μπράουν. Μόλις τρία λάθη έκαναν οι γηπεδούχοι στο σαραντάλεπτο κι αυτό το στοιχείο έκρινε την αναμέτρηση καθώς οι φιλοξενούμενοι μέτρησαν έντεκα περισσότερα.

Πληροφορίες από το sport24.gr

Διαφήμιση

Κοινοποιήστε:

Διαφήμιση

Δημοφιλή

Διαφήμιση

Περισσότερα Νέα

Ρέντη: Έρευνα για εγκληματική οργάνωση που εκθέτει τον Ολυμπιακό – «Πόλεμος» κυβέρνησης-Μαρινάκη

*Της Μαίρης Μπενέα - Σοκάρουν οι διαπιστώσεις των αξιωματικών...

Άγιος Δημήτριος: Ρατσιστική επίθεση σε βάρος μετανάστη διανομέα (ΒΙΝΤΕΟ-ΣΟΚ)

Η ΚΕΕΡΦΑ καταγγέλλει φασιστική επίθεση σωματικής και λεκτικής βίας σε...

Νίκος Ανδρουλάκης: Γιατί αναγκάζεται να ανασυνθέσει την στάση του ΠΑΣΟΚ

*Του Παύλου Κλαυδιανόύ - Την προοπτική κεντροαριστερής διακυβέρνησης επιστρατεύει...
Διαφήμιση