Κυνική δήλωση Άδωνι Γεωργιάδη σήμερα με θράσος: ”Δεν έκλεισα δυο αλλά επτά νοσοκομεία”

Ημερομηνία:

Διαφήμιση

Το ζοφερό κλίμα που έχει διαμορφωθεί για την κυβέρνηση προκαλεί delirium tremens στους υπουργούς που αίφνης χάνουν την ψυχραιμία τους και προσπαθούν να κάνουν καθυστερημένες εκρήξεις θυμού.

Για παράδειγμα ο Άδωνις Γεωργιάδης ο οποίος μετά από ένα μήνα χαλαρών και κυνικών δηλώσεων περί απολύσεων των ανεμβολίαστων εργαζομένων, υποστήριξε σήμερα ότι ποτέ δεν έχει προτρέψει για απολύσεις λέγοντας «δεν μου αρέσουν οι απολύσεις».

Και όλα αυτά ενώ μόλις λίγα λεπτά πριν είχε επαναλάβει την ίδια ακριβώς δήλωση ότι θα γίνουν απολύσεις στον ιδιωτικό τομέα.

Ο υπουργός Ανάπτυξης, στη συνέχεια και αφού είχε τελειώσει η συνέντευξή του, έκανε και πάλι παρέμβαση στον ΑΝΤ1 για να απαντήσει στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστο Γιαννούλη και να υποστηρίξει ότι ποτέ δεν προέτρεψε τους εργοδότες να προχωρήσουν σε απολύσεις και ότι το μόνο που είπε είναι ότι γνωρίζει πως έχουν γίνει απολύσεις ανεμβολίαστων και θα γίνουν και στο μέλλον.

Στο ερώτημα του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ τι έχει κάνει η κυβέρνηση για το θέμα αυτό, περιορίστηκε να πει ότι προτρέπει τους εργοδότες να μην προχωρούν σε απολύσεις.

Να σημειωθεί ότι οι κυνικές δηλώσεις του Άδωνι Γεωργιάδη είχαν γίνει στις 16 Ιουλίου, όταν είχε εμφανιστεί και πάλι στον ΑΝΤ1 και είχε υποστηρίξει με εξαιρετικά χαλαρό στιλ ότι θα γίνουν σίγουρα απολύσεις. 

Μάλιστα χωρίς αιδώ, χωρίς καμιά ενσυναίσθηση και ολίγον περιχαρής είχε ανακοινώσει ότι ήδη ένα ξενοδοχείο στο κέντρο της Αθήνας απέλυσε τον μάγειρα που είχε αρνηθεί να εμβολιαστεί.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης θυμήθηκε και την θητεία του στο υπουργείο Υγείας λέγοντας σε έξαλλη κατάσταση ότι ποτέ δεν απέλυσε 3.000 υγειονομικούς ενώ προχώρησε με υπερηφάνεια σε μια απίστευτη δήλωση ότι δεν έκλεισε δυο αλλά επτά νοσοκομεία.

Σύμβολο χυδαιότητας τον χαρακτήρισε ο Χρήστος Γιαννούλης με τον Άδωνι Γεωργιάδη να του απαντά ότι είναι ο πιο χυδαίος πολιτικός στην Ελλάδα και  τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ να του απαντά ότι «εάν το λέτε εσείς είναι τιμή μου».

Πηγή: avgi.gr

Διαφήμιση

Κοινοποιήστε:

Διαφήμιση

Δημοφιλή

Διαφήμιση

Περισσότερα Νέα

Ανταπόκριση από το Columbia / Ένα Πανεπιστήμιο ενάντια στο κατεστημένο όπως και το 1968

Οι φοιτητικές κινητοποιήσεις στο Πανεπιστήμιο Κολούμπια της Νέας Υόρκης υπέρ του...

Λευκός Οίκος: Απαιτεί από το Ισραήλ απαντήσεις για τους ομαδικούς τάφους στη Γάζα

Απαντήσεις από τις ισραηλινές αρχές ζητά ο Λευκός Οίκος...

Ευρωλίγκα: Μεγάλη νίκη του Ολυμπιακού με 77-75, πέταξε έξω την Μπαρτσελόνα (highlights)

Ο Ολυμπιακός «διάβασε» άψογα το παιχνίδι της Μπαρτσελόνα, «αρπάζοντας»...

Superleague: Η ΑΕΚ διέλυσε με 3-0 τον Παναθηναϊκό και πάει για τίτλο – Βαθμολογία

Η πρωταθλήτρια είναι εδώ! Η ΑΕΚ θύμισε ξανά την...
Διαφήμιση