Κυβέρνηση Μητσοτάκη – Η λάσπη κατά του Τσίπρα δεν σταματά ούτε την ώρα του πολέμου

Ημερομηνία:

Διαφήμιση

Θράσος χαρακτηρίζει ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Νάσος Ηλιόπουλος το γεγονός ότι ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου, απαντώντας στον Αλέξη Τσίπρα δήλωσε ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ σιωπά αναφορικά με το θέμα των κυρώσεων εναντίον της Ρωσίας μετά την εισβολή στην Ουκρανία.

«Όταν επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, ο τότε πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας αποφάσιζε την απέλαση Ρώσων διπλωματών για παρέμβαση στα εσωτερικά της χώρας μας αναφορικά με τη κινητοποίηση αντιδράσεων για τη Συμφωνία των Πρεσπών, ο κ. Μητσοτάκης ασκούσε κριτική και συμμετείχε στα συλλαλητήρια» υπενθυμίζει ο Ν. Ηλιόπουλος υπογραμμίζοντας ότι ο Αλέξης Τσίπρας μιλά «εδώ και μέρες για ”εξάντληση κάθε διπλωματικού μέσου” από την ΕΕ, άρα και κυρώσεις».

Ο Ν. Ηλιόπουλος απευθυνόμενος στον Γ. Οικονόμου υπενθυμίζει ότι η στάση της αξιωματικής αντιπολίτευσης και του προέδρου της στα θέματα εξωτερικής πολιτικής είναι πάντα στάση αρχών και του συνιστούμε να μάθει να διαβάζει καλύτερα τις ανακοινώσεις του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και τις τοποθετήσεις του Αλέξη Τσίπρα.

Νωρίτερα, ο εκπρόσωπος της κυβέρνησης σημείωσε απαντώντας στην κριτική του Αλ. Τσίπρα ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης έφερε την ενεργειακή κρίση πολύ πριν τον πόλεμο στην Ουκρανία, ότι:

«Για πολλοστή φορά ο κ. Τσίπρας υποτάσσει το εθνικό στο κομματικό. Αντιλαμβάνεται μυωπικά μια παγκόσμιων διαστάσεων κρίση για να εξαντλήσει το μένος του εναντίον του Πρωθυπουργού και με τον τρόπο αυτό φτάνει να βρίσκεται σε γεωπολιτική σύγχυση. Σε αυτές τις κρίσιμες στιγμές το τελευταίο που χρειάζεται είναι η κομματική αντιπαράθεση, ωστόσο δεν μπορεί να μην σημειωθεί ότι η σιωπή του όσον αφορά το θέμα των κυρώσεων προς τη Ρωσία είναι αφελέστατη και επικίνδυνη, αν δεν είναι ύποπτη. Δίκαιο χωρίς κυρώσεις δεν υπάρχει. Τα υπόλοιπα την Τρίτη στη Βουλή».

Πηγή: avgi.gr

Διαφήμιση

Κοινοποιήστε:

Διαφήμιση

Δημοφιλή

Διαφήμιση

Περισσότερα Νέα

Απορρίφθηκε η προσφυγή Αγοραστού για τα Τέμπη – Θα απολογηθεί για το μπάζωμα

Το Συμβούλιο Εφετών Λάρισας απέρριψε την προσφυγή του τέως...

Έρευνα Eteron: Εργασιακή εξουθένωση και χαμηλοί μισθοί για τους νέους εργαζόμενους

Στοιχεία που θα πρέπει να χτυπήσουν ηχηρό «καμπανάκι» στις αρμόδιες αρχές,...

Έγκλημα στα Τέμπη: Βρέθηκαν υπολείμματα οστών στο οικόπεδο που μεταφέρθηκαν τα μπάζα

Νέες εξελίξεις φέρνει στην υπόθεση του εγκλήματος στα Τέμπη η επιμονή των συγγενών των...

Δημ. Κωνσταντακόπουλος: Πώς η Ελλάδα μπορεί να εμπλακεί επικίνδυνα στην κρίση της Μέσης Ανατολής (ΒΙΝΤΕΟ)

*Συνέντευξη του Δημήτρη Κωνσταντακόπουλου στον Πάρι Καρβουνόπουλο - Ζούμε...
Διαφήμιση