ΚΚΕ: Αρχίζει την Πέμπτη 24 Ιουνίου το 21ο Συνέδριο

Ημερομηνία:

Διαφήμιση

Την Πέμπτη 24 Ιουνίου ξεκινάει το 21ο Συνέδριο του ΚΚΕ και θα ολοκληρωθεί την Κυριακή 27 Ιουνίου. Το σύνθημα του φετινού συνεδρίου είναι ”Δυνατό ΚΚΕ. Νους – Καρδιά – Οργανωτής της εργατικής – λαϊκής πάλης για το σοσιαλισμό”.

Η έναρξη θα γίνει την Πέμπτη στις 7.30′ μ.μ. στο Κλειστό Ολυμπιακό Στάδιο Γαλατσίου, όπου και θα μιλήσει ο Γ.Γ. της Κ.Ε. του κόμματος Δημήτρης Κουτσούμπας. Η είσοδος θα γίνεται μόνο με προσκλήσεις. Οι εργασίες του Συνεδρίου θα συνεχιστούν την Παρασκευή στις 9 π.μ. στο κτήριο του ΚΚΕ στον Περισσό όπου και θα ολοκληρωθούν την Κυριακή.

Θέματα του Συνεδρίου, με βάση το Καταστατικό του Κόμματος, είναι τα εξής:

  • Ο απολογισμός δράσης της ΚΕ και όλου του Κόμματος από το 20ό προς το 21ο Συνέδριο, οι βασικές εκτιμήσεις για τις διεθνείς και εγχώριες οικονομικές και πολιτικές εξελίξεις της περιόδου, η κατάσταση του εργατικού – λαϊκού κινήματος και τα καθήκοντα του Κόμματος έως το 22ο Συνέδριο.
  • Η εκλογή νέας Κεντρικής Επιτροπής και Κεντρικής Επιτροπής Οικονομικού Ελέγχου.

Σημειώνεται πως μέχρι στιγμής 90 Κομμουνιστικά και Εργατικά Κόμματα έχουν στείλει χαιρετιστήριο μήνυμα στο ΚΚΕ για το 21ο Συνέδριο.

Για την τριήμερη εκδήλωση έχουν προσκληθεί εκπρόσωποι μαζικών φορέων, εργατικών συνδικάτων, του γυναικείου κινήματος, άνθρωποι των Γραμμάτων, των Τεχνών, του Πολιτισμού, του Αθλητισμού, της Επιστήμης. Επίσης έχει προσκληθεί το προεδρείο της Βουλής, οι δήμαρχοι Αθήνας, Πειραιά, Θεσσαλονίκης και Γαλατσίου.

Θα τηρηθούν όλα τα αναγκαία μέτρα πρόληψης και προστασίας από τον κορονοϊό, όπως γίνεται άλλωστε και σε όλες τις άλλες εκδηλώσεις του Κόμματος.

Διαφήμιση

Κοινοποιήστε:

Διαφήμιση

Δημοφιλή

Διαφήμιση

Περισσότερα Νέα

Ανδρουλάκης: Προεκλογική εκστρατεία με θέματα ασφάλεια, ακρίβεια, υγεία και… debate

*Της Μαριτίνας Ζαφειριάδου - Προεκλογική εκστρατεία με ατζέντα εθνικών...

Μεγάλη φωτιά κοντά στον ναύσταθμο της Σούδας, εκκενώθηκε ο οικισμός 

Μεγάλη πυρκαγιά είναι σε εξέλιξη σε δασική περιοχή κοντά στον ναύσταθμο της...

Έκθεση «βόμβα» για την κυβέρνηση Μητσοτάκη από το Στέιτ Ντιπάρτμεντ

Σοβαρές υποθέσεις παραβίασης ανθρωπίνων δικαιωμάτων και όχι μόνο διαπιστώνει...

Σαλπάρουν την Τετάρτη από Κωνσταντινούπολη για την Γάζα με ανθρωπιστική βοήθεια

*Της Άννας Βίγκα - Εκατοντάδες πολίτες από δεκάδες, πάνω...
Διαφήμιση