ΚΙΝΑΛ – Του Ανδρουλάκη τού φταίει ο Πολάκης

Ημερομηνία:

Διαφήμιση

Νέα επιχειρήματα από τη φαρέτρα της τακτικής των ίσων αποστάσεων ανέσυρε ο Νίκος Ανδρουλάκης για να δικαιολογήσει γιατί απορρίπτει τη συνεργασία όχι μόνο με τη Ν.Δ., αλλά και με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Σε συνέντευξή του το βράδυ της Πέμπτης (Action24) ο πρόεδρος του ΚΙΝ.ΑΛΛ. άσκησε κριτική τόσο στην κυβέρνηση όσο και στον ΣΥΡΙΖΑ, ενώ κληθείς να δώσει πειστική απάντηση ως προς το τι σημαίνει ρεαλιστικά υπό τα σημερινά δεδομένα ο στόχος για «σοσιαλδημοκρατική κυβέρνηση», δεν το κατάφερε. Κατηγόρησε τον Κυρ. Μητσοτάκη ότι έχοντας προαναγγείλει το κάψιμο της απλής αναλογικής, δεν επιδεικνύει θεσμική συμπεριφορά, ενώ για το προοδευτικό μέτωπο που προτείνει ο Αλ. Τσίπρας σχολίασε: «Προοδευτικό μέτωπο με ποιους; Με τον Πολάκη;».

Μια ημέρα πριν ο Κυρ. Μητσοτάκης καρατομήσει τον Γ. Κύρτσο, επειδή ουσιαστικά κατήγγειλε ορμπανοποίηση της χώρας από τις επιλογές του πρωθυπουργού, ο Ν. Ανδρουλάκης επικέντρωνε στις «αξιακές διαφορές» του με τον ΣΥΡΙΖΑ, προσθέτοντας: «Θα δεχόμουν εγώ στο κόμμα μου να είχα στελέχη που μιλάνε με τα εργαλεία του  Όρμπαν και του Κατσίνσκι στην Πολωνία, που έβγαλε χθες απόφαση το Ευρωπαϊκό δικαστήριο κατά της Ουγγαρίας και της Πολωνίας γιατί έκαναν αυτά που προτείνει ο κύριος Πολάκης να κάνουν όταν θα γίνουν κυβέρνηση;».

Παράλληλα, σε σχέση με το γεγονός ότι οι ίσες αποστάσεις απέναντι σε μια κυβέρνηση και μια αξιωματική αντιπολίτευση ευνοούν την πρώτη, ο πρόεδρος του ΚΙΝ.ΑΛΛ. σχολίασε ότι «κόμμα της αντιπολίτευσης είναι και το ΜέΡΑ 25, κόμμα της αντιπολίτευσης είναι και το ΚΚΕ, κόμμα της αντιπολίτευσης είναι και ο κ. Βελόπουλος» και πως αυτό «δεν σημαίνει ότι δεν έχουμε τεράστιες ιδεολογικές διαφορές».

Πηγή: Του Νίκου Λιονάκη στην εφημερίδα “Η ΑΥΓΗ”

Διαφήμιση

Κοινοποιήστε:

Διαφήμιση

Δημοφιλή

Διαφήμιση

Περισσότερα Νέα

Απορρίφθηκε η προσφυγή Αγοραστού για τα Τέμπη – Θα απολογηθεί για το μπάζωμα

Το Συμβούλιο Εφετών Λάρισας απέρριψε την προσφυγή του τέως...

Έρευνα Eteron: Εργασιακή εξουθένωση και χαμηλοί μισθοί για τους νέους εργαζόμενους

Στοιχεία που θα πρέπει να χτυπήσουν ηχηρό «καμπανάκι» στις αρμόδιες αρχές,...

Έγκλημα στα Τέμπη: Βρέθηκαν υπολείμματα οστών στο οικόπεδο που μεταφέρθηκαν τα μπάζα

Νέες εξελίξεις φέρνει στην υπόθεση του εγκλήματος στα Τέμπη η επιμονή των συγγενών των...

Δημ. Κωνσταντακόπουλος: Πώς η Ελλάδα μπορεί να εμπλακεί επικίνδυνα στην κρίση της Μέσης Ανατολής (ΒΙΝΤΕΟ)

*Συνέντευξη του Δημήτρη Κωνσταντακόπουλου στον Πάρι Καρβουνόπουλο - Ζούμε...
Διαφήμιση