Καραγκούνης – Κρεσέντο ανοησίας, με επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ επειδή ο Τσίπρας…συνάντησε τον Ζϊζεκ (Βίντεο)

Ημερομηνία:

Διαφήμιση

Πανικόβλητοι επιμένουν στη ΝΔ στη γραμμή των ίσων αποστάσεων και στη θεωρία των δύο άκρων, την ώρα που το φίδι του ναζισμού κάνει αισθητή την εμφάνισή του σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα. Ο Κώστας Καραγκούνης, ωστόσο, βουλευτής του κυβερνώντος κόμματος και πρώην εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ,  το τερμάτισε, φθάνοντας στο σημείο να εγκαλέσει τον ΣΥΡΙΖΑ ότι συμφωνεί με τη βία, επειδή ο Αλέξης Τσίπρας συνάντησε τον φιλόσοφο Σλάβοϊ Ζίζεκ. Πήρε όμως την απάντηση που του αρμόζει από τον Νίκο Φίλη.

Σε συζήτηση στο OPEN TV, ο Κώστας Καραγκούνης δεν βρήκε τίποτα καλύτερο να απαντήσει στη σοβαρή κριτική που άσκησε ο Νίκος Φίλης ότι η κυβέρνηση επί 4 ημέρες είχε τη γραμμή των ίσων αποστάσεων ανάμεσα στην εγκληματική συμμορία των χρυσαυγιτών από τη μία πλευρά, με τα μαχαίρια και τα όπλα και τους φιλειρηνικούς νεολαίους αντιφασίστες διαδηλωτές από την άλλη με το επιχείρημα ότι είναι εναντίον της βίας από όπου κι αν προέρχεται. «Μα εδώ είναι εγκληματική δραστηριότητα νεοφασιστών. Συνεπώς αυτή η προσπάθεια της κυβέρνησης να ψαρέψει στα βαλτονέρια της ακροδεξιάς ψήφους – γιατί αυτό είναι – παρείχε πολιτική κάλυψη δυστυχώς εκ των πραγμάτων σ’ αυτή την εγκληματική δραστηριότητα» υπογράμμισε χαρακτηριστικά ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Δείτε μετά το 11.40′:

«Θα πρέπει να καταδικάσουμε και τη βία από τον ακροαριστερό και τον αναρχικό χώρο» έσπευσε να πει ο Κ. Καραγκούνης. «Γιατί θα μπορούσα και εγώ να γυρίσω την κουβέντα και να σας πω κ. Φίλη ότι εάν θέλετε να καταδικάσετε τέτοια φαινόμενα, ούτε συναγελάζεσαι με τον κ. Ζίζεκ, τον θεωρητικό της βίας στην Αριστερά. Ο κ. Τσίπρας δεν καθόταν με τον κ. Ζίζεκ πριν γίνει βεβαίως κυβέρνηση;» ανέφερε.

Η αναφορά προκάλεσε την έντονη αντίδραση του Νίκου Φίλη. «Εννοείτε τον Ευρωπαίο φιλόσοφο; Αυτός έχει μαχαίρια και σφάζει κόσμο στη Σταυρούπολη; Τι αηδίες είναι αυτά που λέτε;» τόνισε.

«Δεν θα απολογηθούμε στον κ. Καραγκούνη που μπερδεύει και λέει ότι ένας διαπρεπής φιλόσοφος, ο Ζίζεκ, είναι τρομοκράτης και άνθρωπος της βίας. Τι να του απαντήσω; Ανοησίες λέει» συνέχισε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ. «Συζητάμε για τον νεοναζισμό στην Ελλάδα. Έχετε λερωμένη τη φωλιά σας μ’ αυτά που κάνετε. Θέλετε να πάρετε ψήφους των χρυσαυγιτών, αυτό κάνετε και είναι ντροπή. Για τη δημοκρατία είναι επικίνδυνο αυτό που κάνετε και θα απολογηθείτε» κατέληξε ο Νίκος Φίλης.

Διαφήμιση

Κοινοποιήστε:

Διαφήμιση

Δημοφιλή

Διαφήμιση

Περισσότερα Νέα

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη φέρνει εξαήμερη εργασία από την 1η Ιουλίου

*Του Ανδρέα Πετρόπουλου - Την ώρα που σε αρκετά...

Τα μυστικά των δημοσκοπήσεων – Τι πρέπει να γνωρίζετε

*Γράφει ο Βασίλης Σκουρής - Πού θα κυμανθεί το...

Ο Μητσοτάκης αγοράζει ακριβότερα τα F-35 που είναι και αχρείαστα – Περίεργη η σιωπή του ΣΥΡΙΖΑ

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης μας αγοράζει τα ακριβότερα κι...

Κασσελάκης: “Αυτός είναι ο δικός σας ΣΥΡΙΖΑ” – Οι 42 υποψήφιοι του ευρωψηφοδελτίου (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Στέφανος Κασσελάκης παρουσίασε χθές τους υποψήφιους του ΣΥΡΙΖΑ για τις...
Διαφήμιση