Καιρός να τρομάξουμε!

Ημερομηνία:

Διαφήμιση

* Γράφει ο Θανάσης Καρτερός στην ”ΑΥΓΗ” της Κυριακής

Τρεις φορές έως τώρα έχει δει κι έχει ανακοινώσει το φως στο βάθος του τούνελ για την πανδημία. Ενδιαμέσως μας έκλεισε μέσα για έναν χρόνο, έβαλε την αστυνομία να δέρνει κόσμο για υγειονομικούς λόγους, πράγμα μοναδικό στην ιστορία του ξυλοφορτώματος, διαβεβαίωσε με διαγγέλματα άκρως φροντισμένης αυτοπεποίθησης ότι με το Σχέδιο Ελευθερία πάμε καλά, ότι θα πάμε καλύτερα, κι αν δεν πάμε τόσο καλά φταίει η ατομική ευθύνη, αλλά σκίζουμε στα εμβόλια και μέχρι τον Ιούλιο θα έχουμε τείχος ανοσίας, και φταίει ο Πολάκης που δεν το χτίσαμε, αλλά θα το χτίσουμε. Και το βέβαιο είναι ότι θα έχουμε φέτος ένα φυσιολογικό καλοκαίρι.

Ερώτημα: Θα τον εμπιστευόσασταν, αν ήταν νοσοκόμος, να σας κάνει έστω μια απλή ένεση;

Με κάμερες επί καμερών μας καθησύχασε ότι φέτος οι φωτιές είναι υπό έλεγχο πριν εκδηλωθούν, ανακοίνωσε τον Ιούνιο διά των εμπίστων του το Σχέδιο Δρυάδες κομπάζοντας ότι έχουν ληφθεί τα πιο σύγχρονα και αποτελεσματικά μέτρα και, όταν οι φωτιές έφτασαν στις αυλές μας κατακαίγοντας εκατομμύρια στρέμματα δάσους, ζώα, σπίτια, περιουσίες και ζωές, μας ενημέρωσε ότι φταίνε η κλιματική αλλαγή, το μικροκλίμα, οι άνεμοι που παράγονται από τις φλόγες, ο ΣΥΡΙΖΑ που δεν εξασφάλισε αρκετά πτητικά μέσα. Και μπορεί να καταστράφηκαν άνθρωποι αλλά δεν κάηκαν και ότι οι τυχόν ευθύνες και τα τυχόν λάθη θα εντοπιστούν. Ερώτημα: Θα του εμπιστευόσασταν το τυχόν αυτοκίνητό σας αν τυχόν είχε συνεργείο αυτοκινήτων;

Μας ανακοίνωσε με ταρατατζούμ ότι θα είμαστε πλέον ασφαλείς, διότι νίκησε τους βάρβαρους των Εξαρχείων, τους βάνδαλους των καταλήψεων, τους ξεβράκωτους του  Έβρου και η μεσαία τάξη θα έχει επιτέλους την κανονικότητα που χρειάζεται, τα πανεπιστήμια το φίμωτρο που χρειάζονται, ο Φουρθιώτης τους αστυνομικούς που χρειάζεται, ο Λιγνάδης την ανωνυμία που χρειάζεται και ο ίδιος το πόθεν έσχες που χρειάζεται.  

Ύστερα, μετά την πρώτη δολοφονία εν μέση οδώ, δήλωσε άτεγκτος, μετά τη δεύτερη, δημοσιογράφου αυτή τη φορά, διέταξε τον υπουργό του να την εξιχνιάσει και μετά τη δέκατη γυναικοκτονία αποφάνθηκε ότι για όλα φταίει ο Ποινικός Κώδικας του ΣΥΡΙΖΑ.

Ερώτημα: Θα τον εμπιστευόσασταν για σεκιουριτά;

Τώρα που ζήσατε και ζείτε το μακάβριο επιτελικό του ρημαδιό, ανατρέξτε αν αντέχετε σε ένα – δυο βίντεο, δείτε τα μάτια, τις κινήσεις, τα χέρια, το στενό χαμόγελο για τους χιλιάδες νεκρούς της πανδημίας, το πλατύ χαμόγελο για την τραγωδία των πυρκαγιών, τα καλλωπισμένα βατραχάκια που βγαίνουν από το στόμα του και, αν είστε κανονικός άνθρωπος, τρομάξτε. Καιρός είναι.

Αυτός ο άνθρωπος κρατάει τις ζωές των άλλων, και τη δική σας, στα χέρια του…

Διαφήμιση

Κοινοποιήστε:

Διαφήμιση

Δημοφιλή

Διαφήμιση

Περισσότερα Νέα

Η αποτίμηση των κομμάτων της αντιπολίτευσης που συνεργάστηκαν για την πρόταση μομφής

*Του Φοίβου κλαυδιανού - Νέα δεδομένα φαίνεται να δημιουργεί...

Βουλή: Ένας προκλητικός Μητσοτάκης με ψέματα και διαστρεβλώσεις

Χωρίς καμιά παραδοχή ούτε για το μπάζωμα στον τόπο...

Βουλή: Απορρίφθηκε η πρόταση μομφής με 159 κατά – Υπέρ ψήφισαν 141 βουλευτές

Απορρίφθηκε με 159 ψήφους κατά η πρόταση δυσπιστίας κατά...
Διαφήμιση