Η Apple επανασχεδιάζει τον iMac με οθόνη 24 ιντσών

Ημερομηνία:

Διαφήμιση

Η νεότερη προσθήκη στη προϊοντική λίστα της Apple, είναι ο iMac, ο οποίος ανασχεδιάστηκε αισθητά ενώ μετά από πολλά χρόνια, οι 7 χρωματικές επιλογές επιστρέφουν.

Ο φετινός iMac έρχεται για να ολοκληρώσει την νέα οικογένεια προϊόντων της Apple που βασίζεται πλέον σε μια νέα πλατφόρμα, αυτή του M1, ενός εξαιρετικά γρήγορου επεξεργαστή ARM αρχιτεκτονικής, ο οποίος βρίσκεται σε συσκευές όπως: το MacBook του 2021 και το φοβερά μικρό Mac Mini.

Apple

Με την είσοδο του M1 στην κατηγορία του iMac, ενός πιο ογκώδους μηχανήματος, περιμένουμε αρκετά υψηλότερες επιδόσεις από την προηγούμενη γενιά και αυτό ακριβώς έρχεται να τονίσει η Apple από την αρχή της παρουσίασής της.

Το πλαϊνό του iMac 2021, διαθέτει μια έξοδο ακουστικών

Η ανανεωμένη σχεδίαση δανείζεται τις επιθετικές και κοφτές γραμμές από τις παλιότερες σειρές iPhone, δημιουργώντας το δικό της στυλ και με το λεπτό προφίλ των 11.5mm πρακτικά “εξαφανίζεται” από τον χώρο.

Οι σχεδιαστικές λεπτομέρειες όπως η πλατιά βάση, η ρύθμιση κλίσης της οθόνης και το βάρος που οριοθετείται στα 4.48 κιλά, δείχνουν προς μια κατεύθυνση, λίγο πιο portable.

Ο οκταπύρηνος επεξεργαστής της παρέχει 85% υψηλότερες επιδόσεις κατά την εξαγωγή περιεχομένου από το iMovie, σε σχέση με την standard έκδοση του μοντέλου των 21.5.

Στις standard εκδόσεις του, σημειώνεται ότι ο iMac διαθέτει 8GB RAM, ενώ θα υπάρξουν εκδόσεις με έως 16GB RAM, για τους πιο απαιτητικούς χρήστες.

Η 24ων ιντσών οθόνη του iMac εκτοξεύει την ανάλυση στα 4.5K, προσφέροντας έτσι 11.3 εκατομμύρια pixels, υποστήριξη της χρωματικής παλέτας P3 και 500 nits φωτεινότητας, συνεχίζοντας την γνωστή συνταγή της Apple.

Παρέα με τον ισχυρό επεξεργαστή M1, η ποιότητα των χρωμάτων βελτιώνεται αισθητά σε πραγματικό χρόνο, για μια πιο φυσική εμπειρία χρήσης.

Η μεγάλη προσθήκη του νέου iMac είναι και η ενσωματωμένη FaceTime κάμερά του, η οποία αυξάνει την ανάλυση σε 1080p και παρέα με τα studio ποιότητας μικρόφωνα και τις παρεμβάσεις του M1 στην ποιότητα τόσο της εικόνας όσο και του ήχου ολοκληρώνει μια ενδιαφέρουσα συλλογή χαρακτηριστικών.

Apple inc.

Όσον αφορά την τιμολόγηση, η Apple δηλώνει ότι τα συστήματα θα είναι έτοιμα προς παράδοση στις 30 Απριλίου και ήδη η βασική έκδοσή του είναι διαθέσιμη για προ-παραγγελία στη χώρα μας έναντι 1599€, στις αλυσίδες ηλεκτρονικών ειδών.

Διαφήμιση

Κοινοποιήστε:

Διαφήμιση

Δημοφιλή

Διαφήμιση

Περισσότερα Νέα

Απορρίφθηκε η προσφυγή Αγοραστού για τα Τέμπη – Θα απολογηθεί για το μπάζωμα

Το Συμβούλιο Εφετών Λάρισας απέρριψε την προσφυγή του τέως...

Έρευνα Eteron: Εργασιακή εξουθένωση και χαμηλοί μισθοί για τους νέους εργαζόμενους

Στοιχεία που θα πρέπει να χτυπήσουν ηχηρό «καμπανάκι» στις αρμόδιες αρχές,...

Έγκλημα στα Τέμπη: Βρέθηκαν υπολείμματα οστών στο οικόπεδο που μεταφέρθηκαν τα μπάζα

Νέες εξελίξεις φέρνει στην υπόθεση του εγκλήματος στα Τέμπη η επιμονή των συγγενών των...

Δημ. Κωνσταντακόπουλος: Πώς η Ελλάδα μπορεί να εμπλακεί επικίνδυνα στην κρίση της Μέσης Ανατολής (ΒΙΝΤΕΟ)

*Συνέντευξη του Δημήτρη Κωνσταντακόπουλου στον Πάρι Καρβουνόπουλο - Ζούμε...
Διαφήμιση