Η Τουρκία «απαγορεύει» ελληνική άσκηση στην Τήλο! Τελικά ο «χαλβάς από στραγάλι» δεν βοήθησε

Ημερομηνία:

Διαφήμιση

Η Τουρκία «απαγορεύει» στην Ελλάδα να κάνει ασκήσεις στην Τήλο! Με αντί-navtex η Τουρκία υποστηρίζει ότι η «Επισκοπή» όπως την αναφέρει βάζοντας το Τήλος σε παρένθεση, υπάγεται στο καθεστώς αποστρατιωτικοποίησης νησιών του Αιγαίου!

Από την περασμένη Κυριακή το σύνολο σχεδόν των ΜΜΕ κάνει λόγο για αλλαγή κλίματος στα ελληνοτουρκικά από την πλευρά της Τουρκίας… Αυτή την εβδομάδα είχαμε μαζικές παραβιάσεις στο Αιγαίο, ακόμη και μετά από τη δύση του ηλίου, κάτι που δεν είναι συνηθισμένο. Τίποτα ,μα τίποτα απολύτως δεν στήριξε την άποψη που λέει ότι «κάτι άλλαξε» προς το καλύτερο στα ελληνοτουρκικά. Φαίνεται ότι ο «χαλβάς από στραγάλι» που έφαγαν Μητσοτάκης-Ερντογάν δεν βοήθησαν… 

Πριν από την «αλλαγή στάσης» είχαμε ένα άλλο αφήγημα της ελληνικής κυβέρνησης που επιμένει ακόμη και το θέμα των ελληνοτουρκικών να το διαχειρίζεται επικοινωνιακά . Αυτό έλεγε ότι ο Ερντογάν και η Τουρκία είναι …στην απομόνωση. Πόσο σωστή ήταν αυτή η εκτίμηση το βλέπουμε αυτές τις ημέρες που η Τουρκία έχει αναλάβει να παίξει ρόλο στο ουκρανικό με τις ευλογίες της Δύσης.

Με το να «παραμυθιαζόμαστε» μεταξύ μας ότι «όλα πάνε καλά» στα ελληνοτουρκικά δεν είναι μόνο αντιπαραγωγικό, είναι και επικίνδυνο. Το να μην κάνουμε τίποτα και απλά να ακολουθούμε τις εντολές των ΗΠΑ δεν θα βγει σε καλό. 

Σε αυτά έρχεται να προστεθεί και η επιλογή της κυβέρνησης να τοποθετήσει τη Μόσχα απέναντι της . Αν και πόσο θα μας κοστίσει αυτό θα φανεί μάλλον μετά από το τέλος της πολεμικής αναμέτρησης με την Ουκρανία. 

Πηγή: militaire.gr

Διαφήμιση

Κοινοποιήστε:

Διαφήμιση

Δημοφιλή

Διαφήμιση

Περισσότερα Νέα

Απορρίφθηκε η προσφυγή Αγοραστού για τα Τέμπη – Θα απολογηθεί για το μπάζωμα

Το Συμβούλιο Εφετών Λάρισας απέρριψε την προσφυγή του τέως...

Έρευνα Eteron: Εργασιακή εξουθένωση και χαμηλοί μισθοί για τους νέους εργαζόμενους

Στοιχεία που θα πρέπει να χτυπήσουν ηχηρό «καμπανάκι» στις αρμόδιες αρχές,...

Έγκλημα στα Τέμπη: Βρέθηκαν υπολείμματα οστών στο οικόπεδο που μεταφέρθηκαν τα μπάζα

Νέες εξελίξεις φέρνει στην υπόθεση του εγκλήματος στα Τέμπη η επιμονή των συγγενών των...

Δημ. Κωνσταντακόπουλος: Πώς η Ελλάδα μπορεί να εμπλακεί επικίνδυνα στην κρίση της Μέσης Ανατολής (ΒΙΝΤΕΟ)

*Συνέντευξη του Δημήτρη Κωνσταντακόπουλου στον Πάρι Καρβουνόπουλο - Ζούμε...
Διαφήμιση